בוקר טוב..

מרחבא

New member
בוקר טוב..

מעוניינים לספר קצת על איך הגעתם לעסוק בספורט הזה?

noamk

New member
האמת ? בשמחה....

א.י. , מכור ידוע, עבד איתי לפני שלוש שנים באותה חברה. יום אחד, במהלך ארוחת צהריים משותפת, הוא אמר לי שהוא נוסע לאילת. משתומם מה יש לבחור לחפש במקום כה מרוחק ומשעמם (בזמנו ראשון לציון נראתה לי סוף הציויליזציה), שאלתי אותו לפשר העניין. תוך כדי שהוא אמר לי "לצנוח", הוא חייג לרוי ואמר לו שיש מישהו שמתעניין בקורס. אחרי רבע שעה הטפסים לרישום היו בפקס. יום רביעי שאחרי זה כבר הייתי בקורס. אחרי חודש היה לי רשיון A (באמצע היו מספר שיחות איום מצד מנהל הבנק). הכל במקרה - אפילו לא ידעתי מה זה שנרשמתי......

oferbar

New member
לגמרי במקרה

חבר (זה היה בחו"ל) רצה לצנוח טנדם. הסעתי אותו למועדון המקומי, וראיתי את הקלטת על הקרקע. נראה מעניין במבט ראשון. השאר היסטוריה...

זיידוש

New member
א.י. וגרושתו התחילו

א.י. מהוידוי הקודם עשה קורס עם גרושתו (אז היא לא היתה, גרושתו). וזה עשה לי חשק. ואני גם רציתי. ורציתי ורציתי. יום אחד מ.י. אישתי לעתיד (אחותו של א.י.) אמרה "מפגר, תפסיק לדבר, בא נרים טלפון ונעשה קורס" השאר - היסטריה! וברצינות, תמיד רצית לקפוץ ממצוק עם מצנח. אמרו לי שקוראים לזה בייס וצריך לצנוח לפני זה. התחלתי עם הצניחה. קצת נתקעתי כאן
אבל גם לצוק עוד נגיע!

זיידוש

New member
פורום פרטי

ומכיוון שאין לנו פורום פרטי, (כמעט, לא ממש, בכל זאת יש פה צנחן או שניים) אני מזמין אותך לשתף אותנו במגבלת הצניחה שלך............

יקי4x4

New member
אתה באמת מסביר פנים...

ובאמת תודה על ההזמנה... אבל אתה הרי טועה, לי אין שום מגבלת צניחה... (למעט בצניחות של פחות מ 1000 רגל).

tivol man

New member
נצל"ש.חדש בפורום

אני מחפש לעבור קורס צניחה חופשית בישראל. יש לכם מושג לאיפה אני אמור לפנות, וטווח מכירים? תודה מראש!

tivol man

New member
כצונח מתחיל

שיודע על צניחה כמו שרובנו יודעים על הנדסה גנטית בחייזרים. מה כדאי לי לבחור? אני הבנתי מקריאה שיש אפשרות לניחת מדריך באזור ה1000+ לבד קלה 5+ ולבד יוקרתית - יותר. המלצות לגבי צניחות? אולי בטורקיה למשל זה יותר זול? מנסיון..? אולי? אשמח לשמוע חוות דעת.

למעלה