בוקר טוב

Alaithlos

New member
בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo15.gif

הרגע נכנסתי הביתה, 6:13 בבוקר
היה ממש כיף, הייתי בקווינז, בסיילם, היה ממש אחלה. הלכתי לישון. עידכונים אחר כך. איך עבר ערב (ליל) העצמאות שלכם?

NitsNats©

New member
המפ. |חלב||מיוחדת|

היה כיף. תזכירו לי רק, לפעם הבאה לבוא עם פחות אנשים. זה ייצור פחות בעיות. פשוט לנסוע לבדי ולהפגש שם. או עם חברה אחת. אבל היה סבבי! פגשתי את זיו! ואת צחי, ותום, ולין, וימיטטטטטטט... ופגשתי את איתמר! חבר'ה! איתמר! אוי, ילד, גדלת. חחח ופגשתי את גיל! ממש לפני שהלכנו. בדיוק התחיל אביב גפן. חחח גיל הוא אביב גפן ג'ינג'י. חומד.

Charmed Gal

New member
../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

שמח שנהנת, אבל... את מוכנה להסביר לי את סגנון הכתיבה המורי/הורי הזה שנכנסת אליו לאחרונה?! "חבר'ה"... "גלדת, ילדת"... מה נסגר איתך?

NitsNats©

New member
אני מושפעת קצת מטל |חלב||מיוחדת|

בעיקר במילה חומד. וחבר'ה זו לא מילה מורית! מורה אומרת חבריה. אני אומרת חבר'ה. זה חביב. ו... הילד גדלת? לוידעת מאיפה זה בא.

Kryptonite

New member
היה מדהים.*_*../images/Emo168.gif

היה ממש טוב, לפחות בשבילי.
ארג, בזמנים שלא נמחצנו קשות על ידי אנשים שמתעקשים לעשות פוגואים, הצלחנו גם אשכרה לרקוד ולהנות. היו הופעות מעולות ו... היו הופעות לא כל כך. הרגליים שלי כל כךךךך כואבות... ואין לי קול!!!!1 אני לא יכול לדבר. Oo; אבל פגשתי מלא אנשים, והיה כל כך מהנההה... אהמ, טוב. אני חושב שהבנתם הנקודה

Kryptonite

New member
אופס,../images/Emo168.gif

שורשר למקום הלא נכון.
הו וול, גם פה זה מתאים.

Only me16

New member
שלי עבר ממש כיף../images/Emo70.gif../images/Emo107.gif

היה לי ממש כיף! הלכתי לבמות ממש מאוחר... הכרתי אנשים חדשים...בינהם כמה אנשים נחמדים מהסמינר האמריקאי... והיה לי ממממממשששששש כיףףףףף!!!
למה אין יום העצמאות כל יום?...?

NitsNats©

New member
וראית את עידו..? |חלב||מיוחדת|

. אבל לי היה איתמר! וול... לשתי דקות
וימיט הפשושה. היא בלונדה. והייתה לי יולי. הרבה. וצליל מותק.

Only me16

New member
סורי על הדילאי..חח../images/Emo107.gif

אני לא מרבה להכנס..אין לי זמן (חח יש שיר כזה של היהודים
) ואמממ לא ראיתי את עידו באתי לפארק רק ב11 והלכתי אחרי שעתים... היינו בבית קפה ובלה בלה...
אגב עידו התעצבן עלי שלא באתי להופעה שלו...ואני הסברתי לו שאני הייתי בעל האש
אבל בכל זאת הוא תפס עלי עצבים...(אל תגידי לו..
)

BlaT©

New member
היה ממששש כיף ^_^ ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

"הייתי בקווינז, בסיילם" - הא?

Alaithlos

New member
ועכשיו בפרטים..../images/Emo15.gif

הלכתי להופעה של המושב.. זה התאחר קצת.. אז אני וליקי בהינו בשכן לעתיד של נועה (הוא עובר ביוּני) שד"א, היה אתמול באודישנים לקרוקר (הגינסים.. נו...) ונועה ואני קוראות לו "יוני דפ" כי יש לו עצמות לחיים כמו של ג'וני (ושיער קצת כמו של אורלנדו) בכל אופן, התחילה ההופעה, חיכיתי כמה קטעים, אמא הופיעה, אמרתי לה שהם לא היו *עד כדי כך* נוראים (4 מבוגרים רוקדים ושרים על הבמה ...) והלכתי הביתה. החלפתי חולצה, שמתי עיפרון עיניים ויצאתי. אבא לקח אותי לפרדסיה שם פגשתי את מאיה מיכל והילה. הסתובבנו קצת ואז אני ומאיה הלכנו לכיכר... עלינו על האוטובוס (23:03), נסענו לא הרבה זמן והגענו למועדון הQueenS בתל אביב שהייתה בו הפקה של הסליים. היו שלוש רחבות (רוק, מטאל ופאנק שאחר כך התחלפו לרוק+כל הסוגים, מטאל, ופאנק-מטאל). לקח קצת זמן להשתחרר אבל אחר כך היה ממש סבבה.. (שכחתי להגיד שהפתיחת שערים הייתה ב12...) רקדנו, השתוללנו, צחקנו7על הבנות עם החצאית (
) שרקדו בכלובים למעלה והיינו בכמה פוגואים.. אחרי זה היה איזה קטע שלא הרבה רקדו, ולא ממש התחשק לי, ואייל רקד לבד ופתאום הוא בא אלי עושה לי עם היד "בואי תרקדי איתי" (וגם אמר את זה, רק שאי אפשר היה לשמוע יותר מדי... טוב שאני קוראת שפתיים קצת...) ואני.. כמו ילדה גדולה... ומפגרת, חטפתי פאניקה קצרה, עשיתי "לא" עם הכתפיים והלכתי להתבאס בחוץ. יותר מאוחר יצאנו החוצה לראות את החברים שהיו בבארבי (זה ממש קרוב... חצי דקה הליכה..) ולקנות בקבוק מיץ ענבים.. שתינו לנו, רקדנו באמצע הכביש וחזרנו פנימה.. פתאום נשמע שיר חצי מזרחי-חצי רוק ושי ואביחי התחילו להתחרפן ואני ואייל עמדנו שם וצחקנו.. אחרי זה נגמרה כבר המסיבה (ואני גאה להגיד שלא שתיתי *בכלל* כל המסיבה וממש נהניתי) ועלינו על האוטובוס חזרה.. ישנתי קצת על אביחי ובסביבות 6 הגענו לצומת וירדתי שם ואבא אסף אותי.. ואז באתי הביתה וכתבתי את ההודעה שאני מגיבה לה כרגע..

SaberTooth

New member
אני הייתי ברוק עצמאות!!

היה לי כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כיף!!!!! ההופעות היו ממש טובות (חוץ מהתת רמה של סאבלימינל ורוני, שהייתה סבירה בהחלט), אפילו ההופעה של אביב גפן! אביב גפן היה אחלה. הוא לא עלה, שר וירד כמו זמרים אחרים. הוא נתן אחלה הופעה. ההופעה של היהודים הייתה... סתם... יותר רעש ממוזיקה לטעמי. הדורבנים, מוניקה סקס, שייגעצ ירמי קפלן + חמי רודנר ובטח היו עוד שאני לא מצליח לזכור כי כרגע קמתי היו ממש ממש ממש טובים! הגעתי לשם עם ניצן (^^) בערך ב-9 וההופעות התחילו בערך ב-11. היה ממש כיף. יצא לי לפגוש מלא אנשים. ראיתי את ניצן, את צחי, את לין, את יעל, את ימית מהארי פוטר, את משה מהארי פוטר, ראיתי אפילו את איתמר לכמה דקות, מלא אנשים מהקן שלי ויצא לי לדבר עם מלא אנשים מהשיכבה שלי שהיו שם אבל לא כל כך הכרתי. זה היה כיף!! היה כיף לרקוד ולהשתולל בקטעים שלא הופרענו ע"י אשים מפגרים שרוצים לעשות פוגו. בסוף ההופעה (בסביבות 7 בבוקר) הלכתי לזה שמארגן את ההסעות למודיעין (אני מכיר אותו, הוא בקן שלי) עם כל הקן שלי (שגם היה שם) ואמרנו שלו "תקשיב... אין לי איך לחזור הביתה... בלה בלה בלה..." והוא העלה אותי לאוטובוס חינם! ^_^ חזרתי הביתה ב-8 ועשרה ומיד הלכתי לישון. היה לי ממש ממש ממש ממש כיף ברוק עצמאות! לרקוד, לשמוע מוזיקה ולפגוש מלא אנשים! ^_^

גל1234

New member
היה מדהים

וודקה תותים עם ספרייט זה הדבר הכי טעים בעולם!!!!!!!!!!!!! ונהנתי רצח , סוף סוף יש לי גיל להיכנס למסיבת 18 ולא ללכת למסיבת 16 שמתרוצצים לך בין הרגליים ילדים בכיתה ו'

Alaithlos

New member
לא נכון../images/Emo15.gif

וודקה לימון עם קולה (או ספרייט..) הרבה יותר טעים...

PopPy

New member
תמותו.

לא יכלו לקנות גם וגם. לאאאא!! לא יקנו גם וודקה וגם נרגילה. לא יהיה עוד 10 שקל. יביאו רק נרגילה, הזונות.

Alaithlos

New member
ביום העצמאות בכלל לא שתיתי../images/Emo15.gif

וגם נרגילה לא... |גאה בעצמה|

למעלה