בוקר טוב

זכוכיות

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

איזה קטע, אף פעם לא פתחתי שרשור בוקר טוב (נראה לי). זה עושה לי שמח לא להתפתחחחח היה לי כיף חיים הלילה, הרבה אלכוהול, הופעה של איפקציה בבארבי עם החבר וידיד טוב, עוד אלכוהול ואפילו עוד אלכוהול
נורא נהנתי. איך עבר עליכם הלילה?:)

theundertaker

New member
בוקר אורררר

בילוי מהנה במרכז הכרמל עם חברים וידידות וסיבוב בסנוקר.. היה נחמד ראיתי אנשים שלא ראיתי הרבה זמן.. אבל היה תחושה שחסר משהו.. וכתבתי בבלוג !! איזה שווה ככה למסיבה.. ארג כל כך חסר לי מועדון .. במיוחד אחרי שבוע בעיר האדומה באילת!

בוקר.... לא משהו ../images/Emo4.gif

בוקר של תהיות למינהם, שאלות ללא מענה כרגע ולא יודעת אם אקבל. אני ארחיב על זה עוד מעט בהודעה נפרדת
אתמול יצאתי עם חברים ל"פועה" זה בית קפה נחמד ביפו, בשוק הפשפשים, ממש מקום נחמד רק שאין בו קולה וזה חיסרון ענק מבחינתי
- אבל בהחלט מקום מקסים וחמוד- ממליצה בחום

linu2

New member
שבת בבוקר, יום יפה../images/Emo42.gif

אז זהו, שלא.
הלכתי לישון בשתיים בלילה והתעוררתי לפני חצי שעה. בחיים לא מתעוררת בשעות כאלה. בעעע. הולכת לעשות משהו מועיל עם היום הזה.

../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif בוקר טוב

ומלא ב א ה ב ה
איזה כייף להתעורר עם השירים שבגלגל"צ
טוב,אז לכבוד
ט"ו באב
אני מאחלת לנו,אהבה אמיתית וגדולה .. גם אם כרגע, הדבר נראה רחוק ולא מציאותי .. יש הפתעות בחיים
בנוסף,אני מאחלת לנו שנדע לאהוב
קודם כל את עצמנו, ושלא נתן לאף בחור/ה להיות אחראי על מצב הרוח שלנו .
אני לא יודעת מה אתכם אבל הימים האלו נוטעים בי אושר לא מובן, במיוחד בזמנים שאני לבד
אופטימיות לא מובנת לגבי העתיד..
תשמרו על חיוך
ואל תהיו עצובים
רק בגלל שאתם *כרגע* לבד. יהיו רגעים שתתגעגעו לחיי הרווקות שלכם.
אוהבת

bal44

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifבוקר טוב../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מצטרפת לאיחולים של חיפשו אני עוד לא מצאתי את המתכון שבו מצליחים למנוע ממצבים בזוגיות להשפיע על מצבי הרוח שלנו אבל אני עדיין מנסה
שתהיה לכולם שבת מדהימה, ים של אהבה והמון המון חיוכים.

בוקר אור!

שוב "נפלתי" מהמיטה, הלכתי לישון בחמש וקמתי בשמונה ומאז אני לא מצליחה להרדם ומסתובבת כמו סהרורית. המחשבות מטריפות אותי!!!!!!! אבל לדבר עם אימא זה דבר נפלא! אממ לילה טוב?:)

גבי 2005

New member
בוקר טוב פורום אהבה

כל מה שעשיתי בלילה אסור לפרסם כאן כי זה יש פה גם ילדים

גבי 2005

New member
אממממ היה כיף ../images/Emo13.gif

היא קוראת לי קשיש כי אין לי אנרגיות כמו שיש לה...

למעלה