בוקר טוב טוק טוק טוק נעים מאוד אני קפה בחלב
ק קפה בחלב עם 2 סוכר New member 18/10/04 #1 בוקר טוב ../images/Emo42.gif טוק טוק טוק נעים מאוד אני קפה בחלב
ש שחור וחזק New member 18/10/04 #2 בוקר טוב ../images/Emo42.gif מרגיש נחמד פה... תגידו שווה להשתקע כאן?
ק קפה בחלב עם 2 סוכר New member 18/10/04 #3 לא נראה לי נחמד כבר שעתיים אני עומדת מחוץ לדלת כמעט שברתי את הדלת ולא פתחו לי חסר לי סוכר לקפה אולי יש לך לתת לי
לא נראה לי נחמד כבר שעתיים אני עומדת מחוץ לדלת כמעט שברתי את הדלת ולא פתחו לי חסר לי סוכר לקפה אולי יש לך לתת לי
ז זכוכיות New member 18/10/04 #9 בוקר טוב ../images/Emo42.gif הייתי עושה לכם קפה אבל זה מנוגד לתקנון, אסור לי להיכנס למטבח, לטובת הפורום
בוקר טוב ../images/Emo42.gif הייתי עושה לכם קפה אבל זה מנוגד לתקנון, אסור לי להיכנס למטבח, לטובת הפורום
M Mורני New member 18/10/04 #14 בוקר טוב לכולם קפה בחלב ברוך הבא . אתמול ראיתי את הסרט "מדורת השבט" דיי התאכזבתי המליצו עליו בחום ואני לא כל כך אהבתי . יום מקסים לכולם
בוקר טוב לכולם קפה בחלב ברוך הבא . אתמול ראיתי את הסרט "מדורת השבט" דיי התאכזבתי המליצו עליו בחום ואני לא כל כך אהבתי . יום מקסים לכולם
S s h i r k u s h New member 18/10/04 #15 בוקר טוב ../images/Emo39.gif מרוב שאני מתגעגעת.... תחזיקו חזק.... אני עוד יומיים הולכת לבקר בבסיס
G gilad269 New member 18/10/04 #16 ../images/Emo25.gif רק עברו 3 שבועות ואת כבר מתגעגעת,או שאת רוצה לראות את ה-
S s h i r k u s h New member 18/10/04 #19 ../images/Emo6.gif המתוק שלי בא אליי מחר וביחד נוסעים לבסיס, כך שזאת לא הסיבה. מה לעשות... מתגעגעת לבסיס, לאנשים וכו'...
../images/Emo6.gif המתוק שלי בא אליי מחר וביחד נוסעים לבסיס, כך שזאת לא הסיבה. מה לעשות... מתגעגעת לבסיס, לאנשים וכו'...
G gilad269 New member 18/10/04 #25 ../images/Emo25.gif אם את מתגעגעת לבסיס היית משאירה תמונה,ככה בטוח לא יעשו לך בעיות ב-ש.ג.
S s h i r k u s h New member 18/10/04 #26 עבר פחות מחודש... עדיין מציקים לי מהבסיס ככה שלא שכחו אותי והחבר מסדר אישור כניסה בגלל שאין חוגר כבר