חזה מולרד ברוטב דובדבנים
6 חזות מולרד מלח פלפל שחור לרוטב 4 כפות חומץ בן יין אדום 3 כפות סוכר 2 כוסות יין אדום שני כפות טרגון טרי קצוץ מלח ,פלפל 50 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות 500 גרם דובדבנים טריים או משומרים מגולענים חורצים על השומן בחזות המולרד חריצים עמוקים כחצי ס"מ זה מזה.ממליחים מפלפלים. מחממים מחבת כבדה על אש גבוהה.כשהמחבת חמה מאד מטגנים את חזות המולרד כשצד השומן כלפי מטה בערך 5 דקות עד שהשומן פריך ושחום מאד. הופכים ומטגנים מהצד השני דקה אחת. מוציאים ושומרים בתנור חם בחום 120 מעלות. שופכים את השומן מהמחבת ויוצקים לתוכה את החומץ ומיד אחר כך את הסוכר ומבשלים לקבלת קראמל.מוסיפים את היין והטרגון,מלח ופלפל,ומביאים לרתיחה.מבשלים על אש גבוהה 5 דקות. מוסיפים את החמאה תוך בחישה עד שהיא נמסה מוסיפים את הדובדבנים ומבשלים דקה. פורסים כל חזה ל6 פרוסות אלכסוניות עבות ויפות.מסדרים בצלחת הגשה בצורת מניפה,ומפזרים את רוטב הדובדבנים.