בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo42.gif

לאחר לילה
ואין ספור
החלטתי לעשות עם עצמי משהו מועיל ולאחל לכולכם יום נפלא.

בוקר אור ../images/Emo42.gif

עלמה גמולה לגמרי ביום, כבר יומיים היא מתעוררת ב0500 ורצה לסיר... גאון של אמא כן, אבל למה השכמה? עמרי יעבור היום בערב ניתוח שקד שלישי וכפתורים, מקווה שהכל יעבור בשלום ולא ימצאו לו חפצים משונים באוזן (לאחותו מצאו שבלול). חוץ מזה הבעל יוצא ביום ג' למילואים, את התאומים לא רשמתי לקיטנה בגן, אחרי שהגננת הסבירה לי שעמרי (כפרה עליו) ילד היפראקטיבי (פשוט ניסתה לשכנע אותי בכל דרך להשאירו בגן בשנה הבאה
). הוא לא כלום הוא בן. אז מה-1 ליולי, נערה תטפל בתאומים 3 ימים בשבוע וב2 הנותרים הם יבלו עם אמא שלי ואתי. השבוע אקפוץ לכפר שעשועים לחדש את מלאי הבצק/גואש וכו'. שיהיה יום נפלא
דורית.

Agata

New member
דורית, שהניתוח יעבור בשלום

וללא
ים,
ים,
ים! שירגיש טוב ומהר! ותגידי לגננת שבגילו הוא אמור להיות אקטיבי וזה עדיין לא אומר שהוא היפראקטיבי
כמו שאת בטח יודעת!

בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

חייבת לפתוח באיחולי החלמה מהירה ושלמה לפגפגית הקטנטנה
. ה
כבר בדרך לגן ה
לעבודה.... ואני ...... ל
אחרי לילה של לימודים עד 04:30
. בהצלחה לעמרי בניתוח ולא לשכוח לעדכן אותנו שעבר בשלום ב"ה. חגית - מאמינה , מקווה ומאחלת שהשבוע הקרוב יהיה קל יותר מקודמו...
.

Agata

New member
אביבית בהצלחה במבחן!!!../images/Emo50.gif

ושינה נעימה!

ליהיS

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם.איפה אייקון

למזגן? דורית שיהיה לכם בהצלחה היום עם עומרי. אהה וגם הבעל שלי טס ביום ג' כך שנוכל לקטר יחד. תמי ואביבית, להשלים מהר שעות שינה. יום נפלא לכולם

בוקר טוב לכולם. ../images/Emo175.gif

תמי , אין ספור
אמיתיים, או שהתאמנת על הווירטואליים שלך?
דורית בהצלחה עם עומר. ויום נפלא לכולם.

בוקר טוב../images/Emo178.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבוע טוב לכולם. היה לנו שבת מקסימה עם הרבה חברים, משפחה, ים ובריכה והיה ממש כיף. ירדן היתה דבוקה אלינו ורצתה לידיים בביקורים שהיינו ולא רצתה לעזוב אותנו ואחר כך גם בבית. אני מקווה שזה לא משהו רציני. בדרך כלל היא כל כך חברותית. דורית - שיהיה לעומרי בהצלחה ובמהירות. חגית - תרגישי טוב. אני מקווה שזה לא משהו רציני.

רומי^^

New member
../images/Emo123.gifלא מצליחה לשלוח הודעווווות

בטח עכשיו זה כן יישלח. אנחנו אחרי סופ"ש מתיש וחולה (יערה). עכשיו בסדר. (אין לי כוח לכתוב פעם 3 את הכל). שיהיה שבוע בריא לכולם. בוקר טוב ועייף.

UV48

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אחרי מוצ"ש
בגלל שמישהו ביטל לנו עיסקה שהיתה אמורה לצאת השבוע וכבר הכל היה סגור והתחלנו לפנטז על ההמשך. עכשיו צריך להתחיל מההתחלה (מצטער שאני מסתורי כ"כ - יש אצלנובמשפחה כאלו שמאמינים בעין הרע
) אחרי שבת
כי כליל התאוששה מכמה ימים עם חום אבל שכחה להחזיר גם את ה"קרחציות" באפסנאות. לפחות ביום שישי (בין "קרחציות" אחת לשניה) פגשנו את חלק מחברי הפורום הירושלמים. היה ממש נחמד ואפילו הסקפטים מבין בני המשפחה (
), לאחר שני מפגשים, מודים שהחבר'ה בפורום הזה הם משהו מיוחד
. אז שיהי לכולנו בוקר טוב
ואיך אומרים ... בשורות טובות (כן, אני עדיין מקווה שהם יתחרטו ונחזור לשולחן החתימות).

אילונה2

New member
בוקר טוב לכולם!

מה קרה לילדים שלי היום? התעוררו ב-8:00 - שערוריה ממש!!!! בהצלחה לעומרי בניתוח! בהצלחה לאביבית במבחן! חגית - אני מקווה שהמצב משתפר! שיהיה לכולם יום טוב ושבוע נפלא!

gilal

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

אוף, באמת היה לילה חם מאוד ואחרי שהבנות זזו ללא הפסקה באי נוחות ואפילו השמיעו צליל או שניים את אי נוחות הדלקנו את המזגן וכולנו ישנו בשלווה עד הבוקר. דורית בהצלחה בניתוח. בוקר טוב לכולם.

*שיר

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב אחרי סופ"ש נפלא

שהתחיל כבר ביום חמישי - בפעם הראשונה אחרי שנה שלמה יצאנו לסרט! איזה כיף! הסרט היה רק קינוח למסע קניות אגרסיבי שערכתי בגולף (נו טוב, 40% הנחה, לא נקנה??) בסופ"ש בילינו בים ובבריכה לחילופין. היה כיף

למעלה