בוקר טוב

מממאיה35

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

תראו מה השעה..
ולמה אני ערה בשעה כזו? כי.. סיימתי את הפאזל!!! איזה מגניב! תמונות מחר בגלל השעה המאוחרת. אבל מה, כבר עכשיו לקטר, שונאת שונאת שונאת את אדוקה, בחיים לא היה לי כזה דבר, 6 חלקים שלא הסתדרו, הייתי צריכה לחפש בכל הפאזל איפה שמתי חלקים לא במקום.. החיתוך על הפנים
ואני יותר לא מרכיבה פאזלים שלהם.

מממאיה35

New member
ולמלאכה

בעעה תפוז עושה בעיות, "באופן זמני לא ניתן להעלות קבצים, אתכם הסליחה".. אז אתכם הסליחה, אמשיך מחר..

מממאיה35

New member
וזהו ../images/Emo13.gif

טוב נו לא ממש היה כזה זהו, בסהכ הפאזל היה פתוח איזה חצי שנה אולי אפילו יותר. שעות עבודה בפועל, להערכתי מקסימום 30 שעות.. וכאמור, בסוף עוד איזה עשרים דקות לחפש חלקים שלא מתאימים

מממאיה35

New member
תמונה אחת של תהליך ההרכבה

אפשר לראות ברקע את המגשים שעליהם אני פורסת את החלקים כמו חיילים (אחרי המיון, כמובן
). כל אחת והשיטות שלה

מממאיה35

New member
הבא בתור

עד החיים 3000 הייתי מרכיבה בעיקר 1000-1500. אז הפאזל הזה היה גם לכיף וגם במטרה לעלות בדרגת הקושי, סוג של סרגל מאמצים לקראת הפאזל הבא, 5000 חלקים
אל דאגה יקח זמן עד שאגיע אליו, גם צריך למצוא דרך להדביק ולפנות את ה3000 וגם לארגן משטח מתאים ל 5000.

ssyוM

New member
בוקר נפלא ../images/Emo24.gif

פאזל יפיפה בכל גודל
מה יהיה גורלו?

מממאיה35

New member
ימוסגר וייתלה

במסדרון המוביל לחדרים, מקום אופטימלי עבורו
<רק צריך עכשיו לחסוף כסף למיסגור.. הייתי שמה בצד כל פעם שלא קניתי בפאזל במהלך התקופה, היה עוזר
> וכן בסופו של דבר פאזל מרשים בצבעים ובחדות התמונה.. אהבתי!

jocie1

New member
מזל טוב...יצא יפה מאוד../images/Emo140.gif

בהצלחה עם הבא בתור.

האדרים

New member
ברכות ../images/Emo48.gif

נכון היה שווה?! יאללה למסגר ולשים רחוק משרית
כדי שלא תנסה לגנוב ת'
...

מממאיה35

New member
אכן היה שווה

וגם אין ספק שמיון טוב עושה את העבודה, וגם השיטה שלי של לסדר את החלקים לפי אורך רוחב וצורות מיוחדות.. במקרה הזה היה קל להבחין בין אורך לרוחב, וכל פעם בכל אזור שעבדתי עליו היו לי מספר מצומצם של חלקים לחפש ביניהם. בהחלט זירז את ההרכבה.

מממאיה35

New member
ותגידו

תגידי או תגיד (?
) מה עם שלכם? הוא ממסוגר, נכון? הבנתי שבזמנו היתה בעיה עם הזכוכית בגלל האורך המיוחד? וכמה עלתה המסגרת, אתם זוכרים?

האדרים

New member
צודקת

אכן היתה בעיה עם האורך - לכן הוא מוסגר בזכוכית רגילה ולא מט ואנחנו מצרים על כך. כמו שאת יודעת, אנחנו ממסגרים תמיד מספר פאזלים בבת אחת בדאלית אל כרמל. לכן, היה לנו חשוב למסגר אותו באותו יום. אני מניחה שאם יכולנו לחכות - ייתכן והיתה נמצאת מסגרת מט. לגבי מחיר, אני לא זוכרת אבל מן הסתם עלה יותר מהרגיל בגלל המידות המיוחדות שלו. הוא תלוי אצלנו על הקיר בין 2 הקומות כדי שאפשר יהיה להנות ממנו במלוא הדרו (לפני שסיימנו את רומא הוא היה תלוי בסלון, אבל נראה שם די אבוד בגלל גודל הקיר). מאז חלפו מים רבים ב.... ויש לנו פאזל נוסף באותו גודל - הקפלה הסיסטנית. אנחנו שוקלים למינציה היות ואנחנו רוצים לתלות אותו על התקרה. כפי שכתבנו בעבר, הפאזל (החיים) שהורכב בספריית היישוב שלנו מוסגר עם למינציה ויצא יפה מאוד! עצה נוספת, אחרי פאזל בגודל כזה (3K), כדאי "לנוח" ולהסתפק בפאזל או שניים במידות "רגילות" ואז לעשות קפיצה לגודל גדול יותר... בהצלחה! אמא אדר.

למעלה