בוקר. ברר........./images/Emo186.gif../images/Emo182.gif../images/Emo96.gif
לא שותה קפה - מחכה שהתה הרותח שלי יתקרר ואפשר יהיה לשתות. ומבשלת כרגע צהריים לבעל לעבודה. שלא תגידו רעה הנה המתכון: שעועית לבנה מבושלת (קפואה של סנפסרוטס) - (אפשר כמובן גם רגילה לבשל ולשים בקערה עם מים חמים וכו' רק שלא בא לי) + מיכל רסק עגבניות + כוס רוטב סויה דיאטטי (של אוליביה) + 2 כפות מחוקות מרק עוף דגש של אוסם. + 6 כוסות מים. מבשלים עד רתיחה ראשונה, ואז מוסיפה את הבשר (פרגיות חתוכות לקוביות של 3X3 כמו גולש - זה ביקשתי מהקצב שלנו). מבשלים לרתיחה שניה. טועמים ומתקנים תיבול ומגישים חם. אצלי אוהבים את זה ליד אורז לבן כי את הרוטב אפשר לשפוך מעל האורז ואז זה חגיגה. ומתכון שני לערב: 1 מיכל רסק עגבניות + 1 כף מרק עוף + 4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות + כוס יין אדום. מבשלים עד רתיחה ראשונה. מוסיפים את הפרגיות וממשיכים לבשל בכייף עד שהבשר מוכן. בתאבון!