בוקר טוב
חזרתי מאילת ואני

nush1

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif חזרתי מאילת ואני

ממש ממש לא רוצה להיות פה! (בעבודה) מה היה רע לי על שפת הבריכה בשמש???????? (קיטור ראשון להיום) שיהיה לכולנו יום מקסים שיר

daniella28

New member
WelCome Back נוש´

גם אבא שלי היה באילת עכשיו, איך היה? נהנית? שיהיה לך אחלה יום ותחזיקי מעמד... בעבודה : ) דניאל

nush1

New member
תודה, אני אשתדל

אני תמיד אומרת שאחרי חופש צריך יום חופש כדי לנוח! לא ככה????

טאש

New member
הי שיר, כמובן שרק עכשיו ראיתי את

השירשור הרלוונטי לשאלה... לפעמים אני חמור קופץ בראש... אז איך היה באילת? אני בטוחה שנהנית. אילת היא מן עיר כזו, שרק מלנשום את האויר שלה, מייד (אני בכל אופן) משתחררים לגמרי.

nush1

New member
הי טאש

היה נ פ ל א! ממליצה בחום! איך מתקדם? איך ההרגשה?

טאש

New member
ההרגשה כרגיל לגמרי

מזל שעשיתי US ביום רביעי שעבר, כבר לא האמנתי לעצמי שאני בהריון, אבל זה דוקא דיל טוב - בלי בחילות / הקאות / צרבות
ואפילו כאבי הבטן (גזים) נעלמו. אני קצת פוחדת לסוע לאילת כשאני בהריון. תמיד אני מקבלת שם מחזור - ובהריון לא בא לי לדמם... סתם. אני מאוד אוהבת את אילת. אז מה עכשיו ? עסקים כרגיל?

nush1

New member
חזרה לשגרה

לעבודה תודה לאל שהבחילות עברו עכשיו אני רק צריכה סממן אחר שיוכיח לי שאני בהריון אחרי שהבחילות עברו
היית בטיפת חלב?

טאש

New member
טרם, בסוף החודש (ב-30) אני אלך

בפעם הראשונה. אבל כבר קיבלתי מהם רשימת בדיקות לעשות, עשיתי, ואני אביא כבר את תוצאות הבדיקות המרובות לאותה פגישה ראשונה. אחרי שאלך אדווח איך היה... אגב, בטח תוך מספר מועט של שבועות תתחילי להרגיש אותו/אותה ואז כבר יהיה סממן מובהק (חוץ מבטן תופחת) להריון...

אור אור

New member
בוקר טוב שיר, ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

תפסתם
? איזה כייף באילת, נכון? בכל אופן, שיהיה לך שבוע נעים ושיעבור מהר.

ב ה י ר

New member
בוקר../images/Emo42.gif

אני גם מחפשת דילים לאילת לסוף שבוע הזה , אבל הכל מלא
מעצבן לחזור אחרי חופשה לעבודה.... אבל מעצבן עוד יותר לא לצאת לחופשה

ammy

New member
אני רק יכולה לחלום על הופשה !

אין לא זמן ולא כסף .היום חשבתי שאני לא אצליח לקום מהמיטה מרוב עייפות -יותר נכון חוסר מוטיבציה ללכת לעבודה.ובנוסף הסיפור הזה עם הבדיקות שתן(מי שזוכר ) מעייף אותי כבר ,גם בבדיקה הזאת יצאה תוצאה מוזרה -צמחית פלורה מעורבת כולל strep מסוג b.דיברתי עם הרופא שלי אתמול בלילה והוא אמר לי להזמין אליו תור דחוף. זהו זה כל הקיטורים להיום.

למעלה