בוקר טוב
אני יודעת שבטח כבר

*מור

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif אני יודעת שבטח כבר

נמאס לכם לשמוע את זה, אבל אני צריכה חוות דעת למי שמכיר על: ענב מור פוסט מודרני עושים צילום רינת דבורסקי יוסי מסה למרות שעל חלקם מצאתי מידע דרך החיפוש, הייתי מעוניינת בחוות דעת נוספת... תודה תודה

אתי@

New member
תעשי חיפוש בפורום

בטוח תמצאי מידע. תעשי חיפוש לפי כותרת ואח"כ לפי תוכן ההודעה. בהצלחה

*מור

New member
עשיתי אבל חיפשתי לתגובות אולי

יותר חדשות מאחר ויש פה הרבה אנשים חדשים....וגם על חלק מההודעות שנכתבו אז האנשים פה לא נמצאים כמו AJAX שלפי מה שראיתי מתחתנת במרץ אבל לא ראיתי אותה פה לאחרונה

maz

New member
יש לי דעות על כמה

פוסט מודרני - לא משהו לטעמי. האלבומים שאנחנו ראינו (לא רק אחד) החילו המון "אפקטים" (סרט שקופיות, מריחות ועוד). לדעתי זה היה מכביד מידי. זויות הצילום היו סתמיות. ענב מור - זויות הרבה יותר מקוריות ומעניינות. גם הוידאו ערוך נורא יפה. פתוח לרעיונות. לגבי האישיות שלו - זה כבר עיניין של טעם. בכל מקרה שווה לכם לבדוק אותו. רינת דבורסקי - אנחנו בחרנו בה. אהבנו גם את הסגנון וגם את היחס.

*מור

New member
היי מז אצל רינת דבורסקי אתם עושים

גם סטילס וגם וידאו? ואגב היכן אתם מתחתנים?

maz

New member
אנחנו עושים את שניהם אצלה

החתונה היא ב"ליד הנחל"

יעליה

New member
אהלן, אני יכולה להמליץ

לך על יוסי מסה. הוא היה הצלם שלנו והוא היה מעולה, התמונות יצאו מ-ד-ה-י-ם ואנשים. עשינו אצלו אלבום מעוצב ואנשים אמרו שלא ראו כזה אלבום. הוא מקצועי, מאוד נחמד והוא בעל השרות שהכי היינו מרוצים ממנו. בקיצור מומלץ. השאר לצערי אני לא מכירה

utopia1

New member
אז ככה:

ענב מור - מעט פרוע באופיו, אבל אני לא חושבת זה בהכרח לרעתו (למרות שזו אחת הסיבות שלא רציתי אותו - חשבתי שהוא לא רציני). האלבומים שלו מאד קיטשיים בעיני!!! פוסט מודרני - חברים שלנו עשו אצליהם והיו מאד מרוצים. אנחנו לא הלכנו אליהם... עושים צילום - אני מאד אהבתי, אבל החבר פחות. בנוסף שמעתי מחברה דברים קצת לא מחמיאים (היא פיתחה את כל תמונות החתונה מחדש במקום אחר), ולכן נפסל. רינת דבורסקי - לא הלכנו, כי היא נראית לי יותר מדיי פושרית. יוסי מסה - לא מכירה. אנחנו לקחנו את סיגל שגב - היחידה ששנינו הסכמנו עליה. מקווים שלא נתאכזב.... דרך אגב - utopia1 = utopia - פשוט התקנתי את המחשב מחדש ושכחתי את הסיסמא...

שירונה

New member
דעתי על עושים צילום...

אנחנו היינו אצלם, כי ידענו שיש להם שם טוב בשוק. התרשמנו מאוד מהתמונות-סגנון טבעי ויפה. מה שכן, אני הבאתי איתי (כמו בכל ספק שנפגשנו איתו) רשימה של שאלות לשאול אותם, והמנהל שם קצת צחק עלי בגלל זה... זה כבר הוריד להם 2 נקודות מבחינתי... חוץ מזה, הם מאוד יקרנים- רצו 1500$ וידאו וסטילס,350 תמונות,בלי הגדלות, בלי אלבום מעוצב (החתונה במאי)... אח"כ היינו אצל זום 18, ואיתם סגרנו- גם מקצוענים (תמונות מדהימות), וגם יחסית זולים- 1200$ לוידאו וסטילס, 350 תמונות, הגדלות, עותקים נוספים לקלטת וידאו...

*מור

New member
היי שירונה על זום 18 יש ביקורות

טובות, את המחיר 1200$ זה כולל המע"מ?

צוקה

New member
הי מור - אנחנו לקחנו את זום 18

ואנחנו יותר ממרוצים - גם מהעיסקה, גם מהיחס והכי חשוב - מהתוצאות!!!

שירונה

New member
למור ולצוקה../images/Emo36.gif

מור- 1200$ זה (כמובן) המחיר ללא מע"מ... אבל זה עדיין נחשב למחיר טוב יחסית לחתונת קיץ, לפחות בהשוואה לצלמים שבדקנו. צוקה- יש לי שאלה: אנחנו "קצת" מודאגים מזה שבחוזה יש סעיף לגבי עבודה עד 13:00, ואחריה כל שעה כרוכה בתוספת של 150$. האם גם אצלכם היה סעיף כזה כשחתמתם, ומה עשיתם בקשר לזה? אנחנו רוצים ללכת לדבר איתם על זה. וגם- שאלת השאלות...- מה נראה כבר תמונות???

עושים צילום

הגעתי אליהם אחרי המלצה חמה של אשת המכירות בגן (שאני מאוד סומכת עליה, היא כבר עזרה לי בדברים אחרים וצדקה) - אבל רק בחיפוש לוידאו. נפגשתי עם ארז המנהל שהיה מאוד נחמד ודי ענה על כל השאלות שלי בלי שאשאל אותן. אבל... רצה 1100$ לצילום וידאו בלבד בתקופת העומר !! אמר לי שבלי העומר זה יעלה לי עוד 300$ ! - הצילום עצמו סביר אבל באמת לא מרגש. ראיתי טובים באותה מידה בחצי מחיר, ומי שמוכן לשלם מחיר כזה לצילום וידאו בלבד- שיגיד לי ואני אפנה אותו למישהו מ-ד-ה-י-ם אך יקר בטירוף. הוא גם לא הסכים לצילומי הכנות והסביר לי די בנחישות את ההגיון שלו (זה שאני אמרתי שלי זה חשוב לא הספיק). בקיצור, אני הייתי בודקת אותם רק כעיסקת חבילה. בבודדת הם לא משהו...

tooshtoosh

New member
כן, מי זה באמת?

אנשים שעושים עבודה מדהימה תמיד מעניינים אותי.

למעלה