בוקר טוב

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

מה שלומכם חברים יקרים? איך עבר החג? אני מאחלת לכולנו שיהיה יום רגוע ושקט. אוה
תתתתתתתתת אותכםםםםםםםםם
יםםםםםםםםם ו
ותתתתתתתתתתת ריקי

jess ועוד

New member
בוקר טוב יקירתי

החג עבר עם המון אוכל (כאילו ...) אבל היום הגעתי לעבודה והתחושות פה לא טובות ובטח שלא מעודדות שוב אנחנו חוזרים על הגלגל של פיטורים וקיצוצים ואנחנו מצמצמים כוחות ... ממש קשה לי להודיע על פיטורים .... לא נעים בכלל !!!! מקווה ליום טוב ושקט אורלי

@@

New member
ג´סוס נשמה שלי

וכמה שאכלנו, כאילו שהיה לנו עיסוק אחר חוץ מלאכול ולצפות בטלויזיה. ג´ס, את צריכה להודיע על הפיטורים? איזה מצב לא נעים, אבל אין לך הרבה ברירות זה חלק מהעבודה ואת לא צריכה לראות את זה באופן אישי. בכל אופן בהצלחה שיהיה לך. יום נפלאאאאא
אוה
תתתתתתת

jess ועוד

New member
בוקר טוב יפה שלי

כן אני נפל בחלקי "העונג" המפוקפק הזה אבל אני בסוף לא אודיע על פיטורים אלא על חופשות יזומות של שבועיים... אני מקווה שזה יהיה הסוף למצב המעצבן ... בקשר לאוכל אני דווקא נסיתי שלא לאכול הרבה (לא ממש הצליח לי...)

@@

New member
גם אני מאוד השתדלתי...

לא לאכול, אבל על מי אנחנו עובדות, הרי אנחנו חולות על האוכל , אני חושבת שזאת הנאה עצומה, חוץ מזה שההנאה הזאת עולה לנו בכמה קילו לגוף.

golem

New member
היי בוקר טוב ריקוש ../images/Emo24.gif

מה המצב ריקוש?? הכל בסדר - עד כמה שאפשר?? איך עבר עלייך החג??
עזרא

@@

New member
עזראאאאא מתוק שלייייי ../images/Emo140.gif

בוקר טוב יקירי, החג עבר באכילה ובבטלה, מי יכל לצאת במצב הזה. אז עכשיו חוזרים לשגרה ומקווים שיהיה טוב יותר. מצב הרוח קצת בדאון בגלל כל המצב אבל העיקר לא לאבד את התקווה. מה חדש? ומה שלום לבבית? יש התפתחויות חדשות? אם כן אתה מוזמן לספר לי. יום נפלאאאאאא אוה
תתתתתתתתתתתתתתתת ריקי

למעלה