בוקר טוב

• פותח הנושא wan
  • פורסם בתאריך

wan

New member
וגם אין פטור בלא כלום

אז למי שבדיאטה רק זה ... עם לחם ביתי...

wan

New member
ולמי שיכול

כמו למשל עלמה שאמרה שהיא כבר מעוודאה.... הנה פת ביתית שנאפתה ונאכלה בטו בשבט... עם סילאן חרובים ארץ ישראלי.... אוכלים כמו חומוס ..פשוט מנגבים...

עלמה 3

New member
בוקר נפלא לכולם, ול-וואנוואנה שלנו

אלו מטעמים שאני אוהבת, ממרח החרובים אצלנו שולט, גם לילדים זה הרבה יותר בריא. יום נפלא וקסום לכולם, חג שמייח, ולכל נשות הפורום, לא לישכוח היום " פירגון עצמי "

אשדודיה

New member
בוקר טוב דודה:)

כזה נס על חלב פינקתי את עצמי אתמול בתוספת קרפ שמפיניון מוקרם:) ולקינוח פרגנתי לעצמי דיסק שירים:) וגם נהנהתי לראות עבודות יצירה של אומנים רבים שמציגים בדוכנים שבקניון:) אחלה יום לכולם:) קרן:)

בדאוויה

New member
היום יום שלישי - פעמיים כי טוב../images/Emo140.gif

שיהיה
בוקר
הכי
טוב
והכי
מופלא
לחברי
הפורום

אוסיף עוד שניים, לפעמיים שלך..

פעמיים, למען ייתבסמו חייך וחיי בני ביתך, בריחות הנעימים שהפיחו צרור הפרחים שהענקת לכולנו. ואוסיף עוד שניים, לבריאות ילדך ולבריאות משפחתך.

בדאוויה

New member
תפקא-עייש אכיי../images/Emo140.gif

שלמה אתה צדיק. אני מרגישה שכל תפילה/ברכה שלך - עולה ישר למרומי שמיים. תבורך ומאחלת לך בכל לבי שתזכה לשנים רבות טובות ונעימות. היום הוא יום מאושר ושמח למשפחה ויום מלא תקוה ותפילה: היום השמח הוא שיש ערב נשים (המקוה) בבית הכלה שעתידה להיות אשת אחייני, מחר בערב בע"ה. כולי תקוה ותפילה היום, אישה יקרה לי מאד מאד ללב עומדת לעבור בארץ רחוקה, שם באמריקה, השתלה מח עצם ומאחלת לה שההשתלה תצליח. הדלקתי נרות לעילוי נשמת אביה ובזכות צדיקים רבים יעזרו לה ויאירו עיני הרופאים שיעשו את מלאכתם על הצד הטוב ביותר. שמה אביגיל והמרבה בתפילה למענה - הרי זה מבורך ושיזכה לעשות. שנשמע רק בשורות טובות - אמן!

אשדודיה

New member
בנוסף לתפילות...

שעת החופה היא עת רצון ותבקשי מהכלה לברך ולהתפלל ותבקשי גם עליי לזווג הגון:) שיהיה בהצלחה ובמזל טוב:)

אלמרה

New member
מעניין, זיווג הגון את מבקשת...

הגון על שום מה? אשדודיה: לך לדעתי מגיע הזיווג היאה (וגם נאה) והטוב ביותר לך מגיע מי שיהיה לך ראוי! אל לך להסתפק רק ב"הגון". מזל טוב לזוג הצעיר ולזוגות הבאים עליהם לטובה.

בדאוויה

New member
אשדודיה../images/Emo140.gif

לקחתי לתשומת לבי את ההמלצה שלך ובכוונתי ליישם אותה בע"ה מחר בערב. ולא אשכח אותך מתוקה, לקבל ברכה עבורך שיהיה לך זיווג הגון ונעים ואוסיף מיד לאחר הברכה: כן יהי רצון ונאמר אמן.

אשדודיה

New member
אמן ואמן:)../images/Emo24.gif

גם במקווה אומרים שעת רצון,אני זוכרת שהייתי צריכה לטבול את כל הדראג'ה במים:) ולברך את כולם:) שיהיה במזל טוב:)

שרונהה

New member
בדאוויה קודם כל מזל טוב לכם

מאחלת לזוג הצעיר אושר, שמחה ובריאות
ושולחת לחברתך אנרגיות של בריאות להצלחה מלאה

בדאוויה

New member
תודה לכם חבריי על האיחולים הלבביים

מי ייתן וכל תפילותינו יתגשמו - אמן!

למעלה