בוקר טוב!
ו

בוקר טוב!
ו


אתמול הכנתי סופסוף את סלט הבורגול עם החומוס והחמוציות שנתנו לי בפורום. לצערי הרב מאד איני זוכרת מי נתנה את המתכון. אולי tzivi?
בכל מקרה, הוא מוצלח מאד ותודתי נתונה לך!! די מהיר, צבעוני ומלא טעמים.
הנה המתכון ככתבו:

מתכון המקורי של אהרוני, אבל שיניתי בו הרבה, וכבר לא כ"כ זוכרת את המקורי בדיוק. פשוט, מהיר וטעים.

להשרות 3 כוסות של בורגול גס בהרבה מים, למשך 40 דקות עד שעה.

לטגן 2 בצלים סגולים גדולים.

להוסיף את הבורגול המסונן (אין צורך לסחוט), כפית כורכום, מלח גרוס ופלפל גרוס, ולהקפיץ יחד 2-3 דקות.

להוסיף:
2-2.5 כוסות גרגירי חומוס מבושלים
וכוס חמוציות מושרות בלימון 2-3 דקות.
להקפיץ עוד דקה - שתיים.

לאחר כיבוי הגז - להוסיף בצל ירוק קצוץ (אני שמה המון).


ממש מוצלח חם, חמים או בטמפ' החדר.
 
למעלה