L LetGoYouSonOfABitcH New member 29/5/05 #3 יאאאאאא../images/Emo99.gif איזה יפה. )) מה זה הפלאפון הזה, לעזאזל?
מ מכורה לפיתוי שלך New member 29/5/05 #4 השיער יותר מידי לבן! ואומנם זאת תסרוקת שאני בדרך כלל אוהבת.. פה היא מוזרה..
נ נועם המתוקה New member 29/5/05 #5 היא יפה אבל השער פשוט מזעזע../images/Emo122.gif בגדים מהממים והיא נראת פה ממש רזה! מה זאת התסרוקת הזאת!?
היא יפה אבל השער פשוט מזעזע../images/Emo122.gif בגדים מהממים והיא נראת פה ממש רזה! מה זאת התסרוקת הזאת!?
X xsigi New member 29/5/05 #6 אוי ואבויייי מזה השיער הזה???? גם לא'דעת היא נראית בפנים מוזר...אבל עדיין יפה תודה על התמונות
P Pink Angel1 New member 29/5/05 #7 חמודה ../images/Emo13.gif השיער לא משו אבל עדיין נראת טוב אהבתי איך שהיא התלבשה ואיפור סביר
D DAN1EL New member 29/5/05 #9 וואו ../images/Emo99.gif ../images/Emo97.gif ממש אהבתי את הסגנון הזה! כל פעם כשהיא שמה ליפסטיק בהיר היא מזכירה לי את פאריס הילטון...
וואו ../images/Emo99.gif ../images/Emo97.gif ממש אהבתי את הסגנון הזה! כל פעם כשהיא שמה ליפסטיק בהיר היא מזכירה לי את פאריס הילטון...
K Kitten Girl New member 1/6/05 #26 שיער מזעזע היא נראת ממש טוב... האיפור, הלבוש... חוץ מהשיער... יותר מדי בהיר!
N NaTaLiTi New member 29/5/05 #12 יפה../images/Emo99.gif חוץ מהשיער הכל דווקא ממש טוב הפנים שלה ממש יפות ולפני שפתחתי את התמונות הייתי בטוחה שזאת פריס הילטון..והבגדים ממש חמודים למרות שאני לא אוהבת ורוד..
יפה../images/Emo99.gif חוץ מהשיער הכל דווקא ממש טוב הפנים שלה ממש יפות ולפני שפתחתי את התמונות הייתי בטוחה שזאת פריס הילטון..והבגדים ממש חמודים למרות שאני לא אוהבת ורוד..