בוקר טוב. תזכורת חשובה ליום חמישי

קלייטון.ש

Well-known member
אני מעדיף את האפשרות השניה

השיטה שלי כפי שסיפרתי כבר היא לחלק הכל לשניים. גדול עלי לחשוב מה יהיה בעוד שבעה ימים. מעדיף כרגע לעסוק רק במה שיהיה בעוד שלושה, ואם אגיע לשם אחשוב הלאה.
 

צליליתה

New member
ועוד תזכורת חשובה ליום חמישי (הזה)

חג ההודיה היום
אחינו בגולה שוחטים הודו
אוכלים כמויות מטורפות ואחרכך מתמוטטים מול הפוט בול.
אישית, אין לי עניין בפוטבול, ועוד פחות עניין בהודו צלוי, רוטב חמוציות , סטאפינג ופאי דלעת.

לכן, כל מה שנותר לי לעשות יהיה להודות שלארוחת הערב יש ביצה, אבוקדו וסלט.
 

שילה1

New member
אז יום חמישי.כבר בשלתי קצת-זה רגיל.

אבוקדו-גם אני קניתי ועוד רך.הוא טעים טעים!
חג ההודיה-הודו שלםפ בתנור-בטח קצת יבש.העוגה ההיא-לא נקראת משהו..
צלליתה-את מתגעגעת לחג הגויי ההוא?
 
קניתי כעת כמה אבוקדו, אבל החזקתי כבר כדורי סנוקר יותר רכים

תרנגול הודו לא יעבור את סף ביתי, חי או מת.

 

סופהו

New member
אבוקדו קשה?

הבחל אותו-
עטוף בנייר עיתון, אפשר להוסיף תפוח עץ והשאר מחוץ למקרר.
בהצלחה.
&nbsp
(כל זה נכון אם האבוקדו נקטף במועד ולא מוקדם מדי).
 
תפוח עץ? לא עגבניה? (וחמור מזה: מאיפה משיגים עיתון בימינו?

בסופ"ש מגיעים המקומונים, אבל הם על דף כל כך קטן...)


יש לי עוד אבוקדו אחד משבוע שעבר שפשוט נמנם לו מאז בשקט על השיש והיום נדגם והוכיח אסתטיקה ואופי ואף בגרות מסויימת. שאתן גם לשלושת החדשים מהיום הזדמנות דומה?

 

סופהו

New member
שקית נייר חומה יש לך?

בשנה שעברה חילקו כאלו בסופרים.
לא?
תהיה יצירתי.
עטוף בכמה דפי מקומון, מגבות נייר או אחסן בקופסת קרטון.

כנראה שסבתא שלי השתמשה בבננה ותפוח, כי היו זמינים יותר מעגבניה (או כי הם משחררים אתילן בכמות רבה יותר).. ואני נוהגת כמוה. (ומחכה בקוצר רוח לחודש ינואר לקטוף אבוקדואים מהעץ).
לא ניסיתי עגבניה ,שמעתי שאפשרי.
 
מגבת ניר. יכולתי לחשוב על זה בעצמי


ניסיתי להיות יצירתי ולחזור לשנה שעברה, כשחילקו בסופרים שקיות מטבח חומות, אבל מכונת הזמן או שהזיזה אותי יותר מדי אחורה (שאלתי בתקופה הביזנטית ובכלל לא ידעו על מה אני מדבר) או שבכלל העיפה אותי קדימה (ושם כבר לא יודעים מה זה אבוקדו).

 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אבוקדו קשה בתחילת העונה לא רעיון ממש טוב

הבעייה היא שהחקלאים משווקים בתחילת העונה אבוקדו בוסר בגלל המחירים הגבוהים שלו.
&nbsp
לא רוצה לבעס אותך אבל אם נפלת על כזה הוא לא יבשיל לעולם !
 
למעלה