בוקר טוב , שאלה בעניין קמח ??-

לורני

New member
בוקר טוב , שאלה בעניין קמח ??-

בוקר טוב , שהשמש תזרח וכל אחד ואחת כאן יפרח ... אני מעיינת במתכונים וניפגשת הרבה עם מרכיב בשם- שטיבל 2 , שטיבל 3 . 1. מה ההבדל בינו לבין קמח לבן רגיל ? 2. האם אפשר להחליף מרכיב זה ולהשתמש בקמח לבן רגיל ?? תודה מראש ויום נעים. לורני
 

נירהמ1

New member
תחנת הקמח מסמנת את סוגי הקמחים

במספרים. שטיבל 2 - הכוונה לקמח לבן רגיל (ושלא יגיעו שהוא טוב יותר מהקמח הלבן הפשוט, כי אין הדבל ביניהם, הוא נחות בדיוק כמו הקמח הרגיל). שטיבל 3 - נדמה לי שזה הקמח הכפרי (אני שמה קמח מלא במקומו), וכך הלאה - על כל אריזה של קמח מפורט למה הוא מתאים. הקמחים שאני משתמשת בהם במטבח שלי הם: קמח לבן רגיל, קמח מלא וקמח שיפון. לא אף אחד מהסוגים האחרים. וברוכה הבאה ל"חלבי", הפורום הכי חמים בתפוז.
 

ט ר י ל י

New member
לפי מה שאני יודעת בשטיבל 2 אחוזי

גלוטן גבוהים יחסית לקמח רגיל. יש אנשים שאומרים שהם מרגישים בהבדל, אני מחליפה בקמח לבן רגיל אם אין לי שטיבל 2 בבית באותו רגע ולא קרה שום אסון.
 
למעלה