בוקר טוב-פורים

בוקר טוב-פורים

ובוקר טוב לכם! איזה בוקר נפלא,סוף סוף פורים ללא גשם.שמש בחוץ וכל כך חמים. רק קצת מעצבן שהילדים משועממים,כי ההורים מפחדים ללכת איתם למקומות סואנים-ובצדק!...אבל מסכנים הילדים,קנו תחפושת שהם אוהבים...רוצים להשוויץ ונאלצים להשאר בבית עם המבוגרים,או סתם ללכת לסיבוב בחוץ,סיבוב של איזה מטר(כאילו חנוכה היום והם סביבון)....הנחמה היחידה שהם לא הבודדים שמסתובבים...אז משוויצים קצת. איזה כייף לראות אותם מחופשים,נרגשים.פשוט מתלהבים כמו ילדים קטנים-כמו שהם בעצם,כמו שהיינו אנחנו...בפורים אני תמיד מתגעגעת לתקופה שהייתי ילדה,לתחפושות,לטיולים,לדמי פורים שהיו מעטים ובשביל ילד נראים כאילו דולרים יש לו בכיס,ולמשלוח מנות...תמיד היינו שולחים לכל השכונה ותמיד גם למשפחה נזקקת.-מצוות פורים. יאללה חבר`ה כולם ביחד...בואו נרשרש ברעשן!!! חוגגת בלי תחפושת(לא מצאתם לי!) אלת האהבה.

אלת אלת אלת..

במושב אצל אמא שלי עדיין עושים את זה ואני אצלה עכשיו כך שחוגגת פורים כהלכתו. שיהיה פורים שמח עם או בלי תחפושת. העיקר הבריאות. ***אוי ואבוי..השהות בבית הופכת אותי לסבתא..אמא`לה..**

לאאאאאאא

אני סבתא מלכותית כזאת עם שרביט...קסמים. (הייתי חייבת ל``דחוף`` משהו מלכותי..אני מגינה על כבודי האבוד...) ;-)

ניקול*

New member
שיוווו מה שמעתי???

תגידי לי את בסדר??? יפה כמוך?? צעירה כמוך??? קוראת לעצמה סבתא?? מה קרה לך הלואי על כל הנכדים סבתא כמוךךךךךךךך. חוץ מזה תגידי איך את מרגישה??? ולמה את לא שוכבת לנוח?? שיהיה לך אחלה פורים וכמו שאמרת עם או בלי תחפושת אוהבת אותך ניקול*

ניקי יקרה...

נכון אני יפה?? נכון אני חמודה?? אז למה לעזאזללללללללל לא בחרו בי למלכה????????? סתם צוחקת... פורים נפלא נשמה.. :cool:

ניקול*

New member
קושוקוש נשמתי

תקישבי לי טוב אולי בגלל שלא בחורו בך כמלכה זאת ההזדמנות שלך אוייי תראי מצאתי לך תחפושת אחרי כל היום הזה שחשבתי וחשבתי ולבסוף מצאתי כפרות עלייך מלכת אסתר את תתחפשי למלכת אסתר (מגיע לך פעם בשנה להיות מלכה לא????? הוד מעלותךךךךךךךך ;-) , אוהבת תמיד ניקול*

ניקול*

New member
אלת האהבה H-)

תראי יקרתי זה שאין לך תחפושת...אל דאגה !! ובקשר לחגיגות פורים..אני בטוחה שלמרות כל ההזהרות ולמרות כל הפחדים..כולנו נהנים בפורים.. הנה תראי יש לי שני ילדים מקסימים שהתחפשו והם נהנים מכל רגע..בשביל ילד רק להתחפש זה כבר הנאה גם אם ישאר בבית התחפושת בשבילו זה העיקר.. אה ועוד משהו...מי צריך בכלל תחפושת הרי ש...``העולם במה וכולנו שחקנים`` לדעתי כל השנה אנחנו מחופשים...מממממממממ... בעצם אולי בפורים את צודקת צריך תחפושת אחרת..אחותי אולי יש לך רעיון לתחפושת בשבילי????? אוהבת מאוד ניקול* חג פורים שמח

היי,היי מה זה פה?

צריכה למצוא בשבילי! יש ימבה הצעות למסיבות פורים,רק לשלוף....ולי-אין תחפושת!!! לא הולכת!!! או אלך לא מחופשת...אבל זה לא ממש מקורי... נו טוב אני כל הזמן מקורית,אז פעם אחת מותר לי שלא! נכון???

ניקול*

New member
את יודעת מה????

יש לי שכנה שמאוד התלהבתי מהתחפושת של הבת שלה....היא התחפשה לחדרנית של בית עם אדונים..ממש מקסים..חבל שלא יכולת לראות...מקורי שחבל``ז... תחשבי על תחפושות כאלו...ואני בטוחה שתמצאי משהו מעניין אחותי ושוב אוהבת אותך ניקול*

אלון 26

New member
העיקר שהכל יעבור בשלום-אמן

חוץ מזה מה שלומך ? אני שם לב שיש לך מזההההההההההההההההההההההה מצב רוח וזה טוב אז ``אחלה`` אנחנו מקבלים ממך בחזרה גם את אותו מצב רוח רק טוב שלך אלון

למעלה