בוקר טוב פורום

...Blue

New member
רק את..:)

יש לי אנרג'ייזר בגוף ואין לי לאן לנתב אותו..רוצה קצת? :) בוקר אור נעמי בוקר טוב עולם

נעמי 1

New member
בלו... לך קל

אתה מנתב את האנרג'ייזר שלך לכתיבת שירים.... לי אין את הכישרון הזה

...Blue

New member
ממש לא ..

את האנרגיות שלי אני מעדיף לנתב לחיים ורק אחר כך אולי לתאר אותם בשירים :)

קסומה

New member
את לא לבד

אתמול בערב תקפה אותי מיגרנה (חשבתי שגמרתי עם ההתקפות האלה) חזקה. הרגשתי דקירות נוראיות בעין ימין והכאב היה בילתי ניסבל. 2 כדורים של נורופן והאפלה מוחלטת מעט עזרו לי. עליתי לישון וקמתי עם כבדות שכזאת... בכיף הייתי הולכת לשלופ ארוךךךךךךךךךךך... אולי סיבוב מחוץ למשרד יעשה לי טוב...

נעמי 1

New member
יש לי בעיה...

כשחודש ספטמבר מתקרב... אני נכנסת לדיכי. אני מרגישה את זה כבר עכשיו. מתחיל להחשיך מוקדם יותר. שונאת את תקופת המעבר הזאת.

בוקר טוב נעמי

בטח רובם נתקלים בזה כפי שאת יודעת אל תדאגי רוב הסיכויים עד הצהרים זה יעבור לך . גם לי זה קורה רוב הזמן אבל אני מנסה כל מיני דרכים להטעין אותם כי זה דרך העולם לפעמים מינוס לפעמים פלוס. למשל עכשיו אני בכיוון ירידה ומנסה בכח לעלות לדבר עם מישהו וכו' הטענה נעימה!

בוקר טוב נעמי :)

אני דווקא חזרתי טעונה באנרגיות טובות,והאוויר נפלא והחיים פשוט מ ד ה י מ י ם. הקמפינג שלנו היה הצלחה גדולה,אפילו יש תוכניות לסוף ספטמבר לחזור על זה במקום חדש
למדתי על עצמי המון דברים חדשים, והטבע כן הטבע המשכר הוא המדיטציה הכי בריאה ונכונה לנפש:) והנה קליפ קטן מהטיול שלנו. יום נפלא נעמי יום נפלא לכוללללללללללם\ן מלא בהפתעות וחיוכים

נעמי 1

New member
כייף לך...

אני זקוקה לשינוי... של אוויר ואוירה. אני מודעת לזה.

אז תעשי משהו בעניין../images/Emo13.gif

תבני תוכנית <למדתי גם שספונטניות גם אצל פדנטיות כמוני
תמיד מבורכות> לאיזה יציאה לטבע לאוויר הנקי, והאווירה האמיני לי לבד תבנה לה. נעמי נסי לראות בספטמבר המתקרב כשינויי מרענן אל תייחסי לחושך המוקדם חשיבות גדולה, נסי לראות את זה שהנה עוד קצת והחום הגדול מאחור,הנה עוד קצת והחגים מגיעים להם,הנה עוד קצת והגשם מגיע ומנקה את כל האבק מהאוויר ויהיה כייף. טוב לוקחת את המושיות שלי מהשירשור שלך
אני יודעת שאת לא ממש סובלת מושיות,אבל מרגישה כזה ..אהההה גדול. הנה עוד
אישה יקרה זכרי הכל שם למעלה בראש נסי לשנות מחשבה לחיובי ותראי שהכל יסתדר. ועכשיו אני לעבודה ולמלאכה כביסות וקירצופים ועוד לא התחלתי מכורת מחשב שכמותי

ברוך שובך, מגן העדן../images/Emo24.gif

צפיתי בקליפ נראה מקום פסטורלי מדהים שמחתי לראות את ארפי שוכב לו בסתלבט על המזרון תנאי שירות שאני לא מוותרת עליו. הכי מתחברת "למלונות" עם אוהל זרוק בטבע ומליון כוכבים. WOW כמה מתאים לי עכשיו.

בהחלט הנוף עוצר נשימה ../images/Emo24.gif

הזריחת והשקיעות המרהיבות שאותן בשום בית מלון סגור לא ניתן לראות. והכוכבים עוצרי הנשימה,בלילות שכבנו אני ושלושת מלאכי לצפות זו הייתה חוויה לא מהעולם. גם אני מעתה לא אוותר,אפילו כבר אתמול בלילה ישבנו אני והוא עם מפה
תיכוננים לעתיד :) ואכן ארפי הסתלבט לו חופשי זה הכייף האמיתי:)

מרי-לו

New member
אני מלאה באנרגיות ששמורות לערב ../images/Emo13.gif

רק אני ושלמה ארצי נהיה היום בקיסריה... אוחחחח איך אני מחכה לזה
בוקר טוב פורום

ק o ם

New member
אוהו שלומות יפתי תי תי ../images/Emo25.gif

לא רוצה לבאס אותך - אבל בטח לא תהיי איתו לבד חחח תהני }{

למעלה