בוקר טוב עם כמה שאלות.
יש לי אורחים הערב ואני רוצה להכין עוף עם בטטות בתנור.
נשאלת השאלה אם כדאי להכין את העוף בקוקי (פולקעס)
כי אז זה יוצה רך אך כמו מבושל, או להכין בתבנית, אני רוצה
לעשות את זה עם רוטב של צילי ודבש של קנור, מתי לשים
את הרוטב? האם את חתיכות הבטטות להכין ביחד עם העוף?
כי אז הם יהיו רכות מדי ויתפוררו.
אשמח לקבל הדרכה.
תודה.
יש לי אורחים הערב ואני רוצה להכין עוף עם בטטות בתנור.
נשאלת השאלה אם כדאי להכין את העוף בקוקי (פולקעס)
כי אז זה יוצה רך אך כמו מבושל, או להכין בתבנית, אני רוצה
לעשות את זה עם רוטב של צילי ודבש של קנור, מתי לשים
את הרוטב? האם את חתיכות הבטטות להכין ביחד עם העוף?
כי אז הם יהיו רכות מדי ויתפוררו.
אשמח לקבל הדרכה.
תודה.