בוקר טוב מנקים כבר לפסח?

בוקר טוב מנקים כבר לפסח?

אצלנו,בפקודה,לא מנקים חלונות! מאז הפעם האחרונה (והיחידה) שניקיתי חלונות והחתולה התנגשה חזיתית בחלון הנקי כי לא ראתה אותו. זאת החתולה שאת אמא שלה ייבשנו כמעט עד תום במיבש הכביסה לפני שנולדה. היא בטח מזן של שורדים. בכלל, חשבתם פעם שבכדי שמערכת החיסון תתפתח צרכים להיחשף ללכלוך?? ואם הריצפה מבריקה מדי עלולים להחליק?(זה גם קרה פעם כששטפתי מאז נמנעים גם מזה). בית משוגעים לא? נקיונות נעימים

ראשגדול

New member
אויייייייי

מאמי ... רוצים תמונה של המסכנה ..!!!! ובקשר למערכת החיסון והליכלוך .. אז .... באיזה מדינה (לא זוכר איזה ) אנשים נכנסים ערומים למים קפויים כדי לחסן את הגוף .. אז .. ברררררררררר

vikvik

New member
אין קשר

ליכלוך וקור זה לא אותו הדבר. והמדינה הזאת - רוסיה , אבל זה נהוג גם בעוד ארצות צפוניות וקרות. ליכלוך זה חיידקים ואתה חושף את עצמך לאותם החיידקים , קור הורג חיידקים. לא סתם בארה"ב נהוג לשתות קר ולאכול גלידה כאשר יש כאב גרון.

שמעתי ש...

שבמזרח אסיה היו מטבילים תינוקות שרק נולדו במי נהרות קרים. אם התינוק היה נשאר בחיים סימן שהוא חזק וישרוד. בכל אופן ויקויק, קור פוגע במערכת החיסונית של האדם. וכל סיפורי הסבתא שמתקררים הם מאד קרובים לאמת. אנשים זקנים וילדים רכים שחיים ללא חימום ובמקומות לחים סובלים מתחלואה גבוהה. אני לא מציעה לך לשחות בנהר בחורף. זה גם נורא קר.

vikvik

New member
אני לא הולכת למים קרים ולא באבק :)

סתם ניסיתי להגיד כי יש הבדל בין אבק ומים קרים

הצלחת להצחיק אותי ב 1.16 בלילה

באמת ייבשת את החתול? לעינין מערכת החיסון, מה שאמרת אינו בדיחה. סיפרה לי רופאה שהיתה בכנס אסטמה שבמדינות מה שאנחנו קוראים "לא כ"כ מתקדמות" אין כ"כ הרבה אלרגיות כמו במערב. אסטמה כמעט הכפילה את עצמה בשנים האחרונות, ולא הבנתי בדיוק את ההסבר המדעי אבל היה לו קשר עם הסטריליות שלנו. אגב, אני גם אמא לסיאפית מתוקה אבל בלי סכרת.

כן ייבשתי אותה.

זה היה נורא. היא כמעט מתה. היצלנו אותה ברגע האחרון ולקח לה פרק זמן די ארוך להתאושש. יש לי כמה דקות ואני חייבת לטוס לעבודה. אפשר לשאול אותך בת כמה הבת שלך? שמחתי למצוא את ההודעה שלך הבוקר בהקשר לעניין האלרגיות על רקע הסטריליות: חיברתי משהו קטן לפסח שטפתי את הריצפה. היא הייתה מבריקה כמראה. הבן רץ והחליק. החלטתי שמספיק. ניקיתי את החלון. בווינדקס ונייר עיתון. החתול רץ דרך השימשה. החלטתי שאני מפסיקה. ניקיתי את האבק. שלא ישאר אף חיידק. אז נהיינו כולנו חולים. כי לזה אנחנו לא מחוסנים. ובכלל ניקיון זה מעיק. מנקה רק כשדביק.

הבת שלי בת 33

מזל שיש לי בוקסרית, היא אוהבת לשכב על הכביסה המלוכלת (כשאני ממיינת) אבל טרם נכנסה למכונת כביסה. אל תגלי לילדים שלי אבל הייתי מכבסת או מיבשת אותה.

למעלה