בוקר טוב - מייל שקיבלתי

שש שבע מה זה בדיוק אמור להיות?

לזכר משהוא ? או סטירה? עם זה מעין בדיחה אז זה לא עובד גם לא בתור משהוא רציני זה עשה לי מאוד רע בנשמה במיוחד כי יש לי בן בשם הזה בקיצור לא אהבתי

מה את מתנפלת עליה אדית?

כתבה ששלחו לה במייל, היא לא יצרה זאת. באמת חולני נראה ולא הבנתי מה המשמעות למרות שאני מכירה את השיר הזה. השיר הזה בא במילים שונות והמוח הישראלי כנראה תרגם אותן כך. רע מיוחד וחסר טעם, אבל יש אנשים חולים במדינה וגם אני קבלתי מס' דברים חולניים במייל.

יש הבדל בן להתנפל לבין לשאול

שאלות ויש שם גם הבעת דע ותו לא עם היא הביא את זה בפננו אולי היא יכולה להסביר לי מה המשמעות של הדבר ועל מה מדובר זה שהיא קיבלה את זה בעצמה זה לא אומר שסתם כך היא החליטה להראות לנו את זה כל מה שאת מקבלת באיימל את מציגה בפורום ?

יקירתי, חברה בפורום שלחה לי

את אחמד יאסין בחתיכות , את יודעת???????????? ואולי ששית פשוט רצתה להראות כמה מבחילים יכולים אנשים להיות בימים כאלה עצובים? עד שלא נשמע את הנערה לא נדע מה בפיה לא? חכי לתגובתה של ששית ונשמע. לפי דעתי ששית היום בקריז של עבודה לקראת הבוחטה של הכלות שלה לל"ג בעומר. תני לה שעות חסד בבקשה ואל תשפטי, מהכרותי אותה היא האחרונה שתזיק או תעולל רע למישהו.

שש שבע

New member
זה בסדר אדית צודקת.

רציתי לראות איך אחרים הבינו את זה. אם רק לי אין חוש הומור בכיוון זה נראה לי חוש הומור מאוד מקאברי. אני שמחה שאני נורמאלית.

אנילה1

New member
אדית, מסכימה איתך, אני גם מקבלת

מיילים כאלה ולא מפיצה אותם הלאה. יש כל מיני טיפוסים חולניים ברשת. אז למה להפיץ את השטויות שלהם? אנחנו עושים להם את העבודה. זאת בדיוק המטרה שלהם.

שש שבע

New member
זהו, שגם אני לא הבנתי

מזעזע לא? נראה לי שמי שעשה את זה רצה להראות שהשיר הנוצרי הזה נשמע כמו הספד.

../images/Emo16.gifלזכר תהילה מעוז../images/Emo16.gif

יהי זכרה ברוך

עצמית

New member
תום, על בחירת העיתוי האומלל

אם דחוף לך לראות את זה, תעשי העתק-הדבק לכתובת. אבל את יכולה לחסוך את זה מעצמך, תאמיני לי. לא יקרה כלום.

למעלה