בוקר טוב לשבת בבוקר

הנקודה החשובה היא שכל אחד יעבוד עם מה שהכי נח לו


יש לנו את כל המכשירים שמנית, אבל אשתי מלכת הבלגן (ושום דבר לא ישנה זאת) אז בשבילי זו טירחה רבה מידי להוציא כל פעם את המיכשור מהארון, להרכיב חלקים ואחר כך לפרק לרחוץ אותם ולהחזיר לארון.

הנוכחות של אשתי במטבח , כנראה בניגוד לכן, דלה ביותר.
(היא פולניה טובה - חולה, חולה, חולה , ובשלב הבא - אלמנה...
)
וכך ששני הפריטים שיש לי הם מידיים ומספקים. את מה שאני צריך.

כל אחד והנוחיות שלו.
 

oritta17

New member
מעבד מזון יעיל ,בתנאי שהוא מונח על השייש ולא מסתתר בארון,,

כשמעבד-המזון מונח על השייש,הוא תמיד זמין ברגע שנזקקים לו.
אבל,שהוא בארון זה פחות נוח ,ודי כבד לשלוף אותו.
&nbsp
 

oritta17

New member
כעת ראיתי את הכפפה ,אבל המגן מהפלסטיק בטוח הרבה יותר.

 
קוראים לפני שמגיבים

מה הקשר בין המיתקן לגירוד לבין הכפפה ?
1. המיתקן מיועד לשימוש בפומפיה ותו לא.
2. הכפפה מיועדת לשימוש בסכין (למרות שאפשר להשתמש בה גם בעבודה על פומפיה למי שחייב את המגע הישיר לירק).

כל אחד והמטרה שלו.
המגן בטוח יותר ? וזאת על סמך מה ?
אני החלטתי להקריב כפפה אחת והשתמשתי בסכין חדה מאוד עם שיניים, והכפפה לא נפגעה אפילו חוט קטן לא זז. גם אשתי בדקה והגיעה לאותה תוצאה.
 
מהיותי צמחונית אני מרבה

מאוד לחתוך ירקות ולכן יש לי סכינים משוננות חדות לירקות רילים, סכין גדולה יותר לתפוחי אדמה ועוד סכין ממש גדולה שבמקור נועדה כנראה לבשר והיא משמשת לירקות גדולים. לא נחתכת. כנראה התאמנתי מספיק
 
זו גם מיומנות

אני לא נחתך כיוון שלמדתי את השיטה איך שפים חותכים אפילו בלי להביט, ואמנם זה עובד מצויין.
(ביד שמחזיקה את הירק/פרי מכופפים את הפרק האחרון באצבעות, ואז הסכין מחליקה על הפרק ולא מגיעה לקצות האצבעות).
 
למעלה