בוקר טוב לשבוע חדש

Dotterel

New member
בוקר טוב לשבוע חדש

איך עבר אלכם הסופ"ש??? היה מהשהו מענין??? בכל אופן שיהיה יום טוב ושבוע טוב ונאים לכונו... ביי ביי

פילפולה

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

סופ"ש היה גרוע. אמנם אכלתי גלידה והחבר בא לבקר אבל אני חולה
. מילא חום גבוה אבל שהגרון יכאב ואני לא אוכל לאכול
לאל אין רחמים כלפי
. שבוע טוב
פיל

Dotterel

New member
גם לי לא היה כמתוכנן

הביקור אצל הקס שלי בותל לצערי הרב. אבל בסוף היה בסדר היה סרט טוב וגם כצת חברים וזהו באצם.

יוווווו!!!! **מאושרת**

לא יודעת מה איתכם!!! אני הבנאדם הכי מאושר שאתם יכולים לפגוש!!!!!!!!!!!!!! נתחיל מזה (אני הולכת מה"קל" אל ה"כבד"...) שהיום התחילה לי מערכת חדשה בבצפר וזה אומר ש... 4(!!!) פעמים בשהוע אני מסיימת ללמוד ב-12!!! כן כן!!! ועכשיו לעניין העיקרי- ביום שישי הייתי בהופעה של קורין אלאל... האישה הזאת פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה!!! יש לה שירים מדהימים, אישיות מדהימה... אין... היא חמודה ומצחיקה (היא חיבקה אותי ונישקה אותי לפני שהיא הלכה הבייתה
) אבל קצת יותר מזה...- ביום שישי פגשתי בפעם הראשונה, פנים מול פנים, את הבנאדם שאני הכי מעריצה בחודשים האחרונים... אלונה דניאל!!! אני פשוט עמדתי מולה... וגימגמתי כמו ילדה מפגרת... והיא כ"כ חמודה!!! ונחמדה!!! ויפה!!! (למרות שממש רואים שהיא הזדקנה
) ואתם יודעים מי עוד יפה?! אבל ממש יפה?! חגית שפירא... הבסיסטית של קורין אלאל... א-הא... טוב... חפרתי פה... לגמרי... המשך יום ושבוע מעולים!!!

Dotterel

New member
שלום לך

מה מצב? מה חדש? אין לך מוסג כמה משעמם לי

osiiiii

New member
היה לי סופ"ש נחמד..../images/Emo13.gif

נחפור לכם קצת חהחהחה כולם באו אלי ישבנו אצלי וזה.. וחברה שלי החליטה שהיא רוצה לנשק אותי. אני בהתחלה התביישתי ואז כזה נישקתי אותה. (ואז התנשקנו בלי הפסקה!! חהחה וגיל התחיל לצלם אותנו כאילו בחיים הוא לא ראה אותי מתנשקת עם בת!!) ואחרי זה חברה שלי (אחרת) נשארה לישון אצלי ואז כזה שהלכנו לישון והיא התחילה לאנוס אותי אז העפתי אותה מהמיטה (ככה היא נרגעה). בבוקר שקמנו אז הלכנו להכין שוקו והיא בלי בושה מלטפת לי תתחת מול הפנים של אמא שלי ואני הכי שונאת את השטויות האלה..(כי הייתי בסרט הזה פעם) ויותר מאוחר גיל וחברה שלי באו אלי ואחותי ובעלה היו אצלנו אז ישבנו בחדר..וסתם התחילו לדבר ולצחוק..(איך אי אפשר לצחוק עם אחותי..
כפרע עליה!!) אז כזה חברה שלי אומרת לאחותי "את יודעת שהיא לסבית?" (=> כאילו זאת שישנה אצלי) ואז כזה אחותי שאלה אותה אם זה נכון והיא אמרה לה שכן. ואז כזה היא באה בלי בושה מכניסה תיד שלה לחולצה שלי וכולי הייתי אדומה!! (יאא רק שאחותי לא תחשוב שאני לסבית!!) ובערב נסענו לכפר סבא אני וגיל.. ואז במקדונלדס אז אחת העובדות הרסה לי את כל התאבון!!(ביץץ) הביאה לי בארוחה גבינה למרות שביקשתי נקיוכולי הלכתי וצעקתי עליה ואז היא "החליפה" לי מה שהיא רק עשתה זה להוציא את הגבינה!! (זונה!!) ואז כזה כנקמה שמתי מלא קטשופ וציפס וקולה ומים ומיונז במגש והרבבתי חהחה (אני כזאת מגעילה!!
) ואז סתם.. חח אבל תאכלס השבת הייתה נחמדה!! שבוע מעוווולה לכולםםםםםם!!

אממ.. היה מיוחד ברור.. חחח

הייתה לי יומולדת אתמול, (שבת) וביום שישי באו אלי בערך 350000,000,0000 אנשים לבית והפכנו אותו לאורבה, אבל אני ולירןןןן של משה סיגדרנו אותו והוא נהיה חדש שוב:) חחח מתעליךךךךך יא שבלול
אהה, זה דומה ל- LOL
חחחח לול השבלול
לא להתייחס לירן מבין חחח 8-|

שעטנז

New member
רן רן של יעקבב../images/Emo70.gif שמח שנהנתתתת!!!

באמת היה אחד הכיייייפים... אפילו שבסוף נשפך עליי מיץ זבבבבל, חחחחח, אני אחליק את זה. לול (השבלול
). ד"א, אל תשאאאל, כמו שבטח ניחשת, ישנתי פאקינג איזה 12 שעוווותתתת... ובכלל לא הייתי עיייף. חחחחחחח ב-ט-ח. עכשיו לשאלה המקורית - הייתי בי-ם בסופ"ש, והיה סופ"ש מהסרטייים
מוי כיף
אניווי, מת עליייייייייייךךךך

למעלה