בוקר טוב לכם חמשושים

lori

New member
בוקר טוב לכם חמשושים

משו חדש שכתבתי. לשיפוטכם. קמצן הרגש ערפל מתמוסס מול עיני פרח אדום בשערותי הלב עדיין מהסס אך יצר בגוף מתמרד נותר יין גם טאקילה ורסיסי שמפניה, ואני, סניוריטה מוכנה לעשות איתך כאן פייסטה אשיר לך אחולל וארקוד לפניך בלהט המוסיקה וזכר נשיקה. בוא קמצן רגש שכמוך רקוד עמי, הקצב קיים, האמן לי.

שרונהה

New member
מי אנחנו שנשפוט?

אבל לדעתי השיר יפה מאוד ומזמין כל קמצן רגש לחולל איתך.....

lori

New member
את באה לרקוד שרונה?

הקמצן יביט בחצי מבט חחחח (קמצן המבט גם)

שרונהה

New member
מתנת יום הולדת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מתנת יום הולדת אישה מחליטה לקנות לבעלה מתנה ליומולדת ומתייעצת עם חברה שלה החברה: יש עכשיו להיט אדיר, רץ בכל החנויות, צפרדע שמוצצת. האישה מחליטה ללכת על זה ומביאה לבעלה את הצפרדע. הבעל: מה זה מה הבאת לי? האישה: לך לחדר השינה ותנסה. הוא הולך ומסתגר בחדר השינה. עוברת שעה, עוברות שעתיים, שלוש. אחרי 4 שעות האישה מחליטה לבדוק מה קורה עם בעלה. היא פותחת את חדר השינה ורואה את הצפרדע והבעל על המיטה קוראים ספרי מתכונים. האישה: תגיד לי מה אתה דביל, אתה יודע מה הצפרדע הזאת יודעת לעשות???? הבעל: מותק, אם היא לומדת גם לבשל, את עפה מהבית.

דניאלה1311

Active member
מנהל
תגידי לי יא ברברוסה, כל כמה זמן.... את נותנת הופעת אורח?? שאדע, פשוט כדי לציין זאת ביומני + לב. מה נשמע אצלך??? לא שמעתי זו האמת ממך כלון בזמן אחרון, אני מקוה שהכל בזדר יקירתי.

שרונהה

New member
היא בזדר וכולEנו בזדר

ולאדומה אש הכי בזדר מה קרה לפורום הזה היום? כולם נעלמו... יצאתי וחזרתי ושוב יצאתי ואין הרבה הודעות..... נהיה פורום של ישנונים....

ברבארה

New member
שניאלה אני נותנת הופעות על בסיס

התנדבותי ומקום פנוי ....תשמרילי מקום ...כמו שסיכמנו .

vikiberko

New member
../images/Emo47.gif מקום ראשון במצעד

גם אני מוכנה לרקוד הקצב קיים ...השמלה מוכנה הקמצן קנה... יפה לורי באמת נרים טקילה לכבודך......

lori

New member
ויקי

אם כבר טאקילה אז מוכנה גם לשיר ולרקוד אז אולי תסדרי להפגש משו ? תידהר את שומעת? בא לי להפגש עם החברה שבזכותך הכרתי. אל תקנאי ממי. תבוא גם שעתך.

חן (*_*)

New member
צהריים טובים../images/Emo66.gif מה פה קרה?

לאחרונה הפורום שקט מידי שלאפשטונדה?

2 דברים ../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

דבר ראשון אני שונאת קמצנים - ולא רק של רגש... לדעתי זו תכונה איכסית...מה זה לתת משהו בקמצנות! אם כבר נותנים משהו מן הדין לתת ביד רחבה ובשמחה... לאהוב עם כל ה-
(וגם לשנוא לא עלינו- לפחות אתה יודע מי אוהב אותך ממש ממש ולתפוס מרחק ממי ששונא אותך)... שונאת גם קמצנים בענייני כספים.. והכי שונאת את אלה שמקמצים בפירגונים..... אז לורי...חפשי לך רקדן אחר - מהקמצן - תתרחקי!!!
דבר שני למה כל כך שמנתם? שעות שאי אפשר היה להתחבר בפס הרחב ומשהתחברתי - הפונטים ענקיים.. רק אצלי - או גם אצלכם?

lori

New member
טוב אז שמעתי להצעתך יקירה

א.....זרוק אותו כפי שז'קונט גם אמרה. חיבוקים.

maxima

New member
לורי............/images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

למה לך קמצן קחי לך מישהו רחב לב יפה השיר....... ומה שלומך? מזמן לא ראיתי לך.....

maxima

New member
חונצ'ה...תראי תראי......./images/Emo13.gif

כתבתנו בדיוק באותה שניה וגם הבענו אותה דעה

למעלה