בוקר טוב לכם ושנה טובה

R a q e l

New member
בוקר טוב לכם ושנה טובה ../images/Emo13.gif

בסימן אופטימיות!
יש לי שאלה - בעלי קיבל 3 מנות של סטרואידים בשבוע שעבר. הרופא אמר שיכול לתת 5 כמקובל, אבל הוא לא חושב שיש צורך (להזכירכם, התקף סחרחורות קשה). המנה האחרונה ניתנה ביום שישי. יש שיפור עצום והוא חזר לעבודה. הוא עדיין מסוחרר קצת, אבל הוא אומר שיש שיפור איטי וגם זה משהו
השאלה היא - הוא עדיין מרגיש טעם מלוח / מר בפה, וכבר עברו 3 ימים. כמו כן הוא נורא נורא עייף. נראה לנו שזה מהסטרואידים. זה נורמלי? שההשפעה שלהם עדיין בגוף? או שזה משהו חריג וכדאי לחזור לבי"ח? תודה! והמון בריאות לכולנו

צלליתה

New member
לסטרואדים לוקח זמן להשפיע

כלומר, יש סיכוי מצוין שתהיה לו הטבה עוד יותר משמעותית בעוד שבוע שבועיים שלושה, ולוקח להם זמן לעזוב את הגוף, כלומר, תופעות הלוואי עדיין תמשכנה זמן מה. העייפות נובעת גם מההתקף וגם מהסטרואידים. הוא צריך לנוח הרבה. מאחלת לו הרבה בריאות.

R a q e l

New member
תופעת הלוואי של מליחות / מרירות בפה

מוכרת לך? הוא אומר שהטעם ממש מוזר.

huma2

New member
לפי הזכרון שלי....

באמת יש טעם מגעיל/מוזר בפה אחרי טיפול בסטרואידים, נראה לי שזה עובר אחרי שבוע+ בערך, רק תזכרו שלא מומלץ בכלל מלח ו/או סוכר בזמן הקרוב. רק בריאות

מקווה שהוא מקבל כדור גאסטרו לקיבה..

אם לא, אז בהחלט רצוי.. אמא שלי הסתובבה עם מסטיקים בתיק.. והיתה שמה בפה חצי מסטיק מנטה, בשביל הטעם.. המון המון בריאות לבעלך מקווה שתראו את השיפור בהקדם..

למעלה