בוקר טוב לכולם

ShiLee

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo96.gif

(תראו כמה מוקדם קמתי...) שאלה בנושא מזג אויר: אתמול הייתי בגן בקיסריה (היה עליו שירשור גם אתמול, מדובר בזה עם העתיקות) וממש אהבתי את המקום, ברמה שכבר רשמתי את עצמי שם לתאריך אופציונלי. המקום עצמו פתוח לחלוטין והחתונה מיועדת להיות באמצע ספטמבר. חבר שלי ממש לא מתלהב מהרעיון של מקום ללא מיזוג, מאחר והוא ממש סובל מהחום והלחות (וגם אני לא משתגעת על הרעיון של איפור נוזל ושיער מקורזל). שאלתי היא: מישהו היה באירוע שם או במקומות אחרים שקרובים לים בעונה המדוברת ויכול לתת לי חוות דעת לגביי המזג אויר? אני ממש לא רוצה שנסבול בחתונה מחום ולחות ובטח שלא רוצה שהאורחים יקללו אותי...
המון

b o b i k

New member
לא הייתי שם באירוע אך ספטמבר

כבר לא עונה של חום היסטרי ולחות ובייחוד ליד הים בספטמבר בערב מאוד נעים

אני עדיין חושבת

שבספטמבר עדיין חם ובמיוחד כשרוקדים לח מאוד ובטח ליד הים. קחו הכל בחשבון אך אני מניחה שיש שם מאוורי ענק נסו לבדוק כל אופציה אפשרית רק בגלל שאהבתם את המקום.

talial24

New member
לדעתי זה בסדר גמור

קודם כל נתחיל מזה שבספטמבר כבר די קריר אני רוצה להזכיר שהיו שנים שבסוף ספטמבר כבר היינו עם סריגים וירד גשם אני הייתי בהרבה חתונות במקומות בחוץ גם באוגוסט ובכלל לא הורגש החום א. כשאתה קרוב לים תמיד יש בריזה נעימה !!!! ב. בכל גן אירועים יש מאווררים גדולים שהם עושים פלאים!!!! אין לך מה לדאוג בכלל!!! לדעתי זה אחלה ויהיה בסדר גמור

ShiLee

New member
תודה על התגובות../images/Emo20.gif

אני מקווה שאכן יהיה שם מזג אויר טוב, אבל זה מוביל אותי לעוד שאלה: כל עסק המאווררים הענקיים לא עלול לכער את המקום? אני לא מתכננת מאווררים כחלק מהעיצוב של החתונה...

talial24

New member
זה בסדר גמור לא מכער

בכל הגנים יש את המאווררים והם לא ממש מורגשים או גדולים מדי או בולטים מדי אף אחד לא שם לב. אין לך מה לדאוג

יוקי28

New member
הייתי בספטמבר שנה שעברה

ביקב בקיסריה. למיטב זכרוני - היה מצוין. לא היתה לחות בכלל, והיה אפילו טיפה קריר.. אבל נראה לי שזה עניין של מזל...ליפול על מזג אוויר טוב

ShiLee

New member
את זוכרת אולי באיזה תאריך זה היה

בערך? תחילת החודש/אמצע/סוף?

ShiLee

New member
../images/Emo51.gif עזרת לי מאוד

עכשיו אני הולכת להראות לחבר שלי את השרשור הזה, אולי זה יקררררר אותו קצת....

animi

New member
המקום נראה מיוחד, לדעתי

אם זה לא היה רחוק לנו, הייתי שוקלת ברצינות. (אמנם לא הייתי בו בחתונה).

למעלה