בוקר טוב לכולם

ניקול*

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

הנה מגיע אלינו במהרה חג האהבה
חג של
ו..
חג של
והרבה שמחה אז... אל תשכחו שמלבד כל
דבר לא שווה אם אין הבנה תבינו אחת את השני והאחד את השניה ובכלל שיהיה לכולכם חג שמח
וש....
הזאת תמשך לעד..... שולחת אליכם
ו...
אחד גדול חתום ב..
ניקול*

אחותייייייייייייי הגדולהההההההההההה ../images/Emo25.gif

שאני אמות...משפשפת את עיני לראות אם זה אמיתי או לא.. יההההה באת לבקר? השארתי לך הודעה באיי סי קיו... איך היה? מה קורה? כמה התגעגעתי...אין לך שמץ אפילו..מה שלום כולם????? אוייייי איזה חיבוקי הייתי נותנת לך כעת..אמממממ יאמי יאמי.. שתהיה לך השבת הכי נפלאה בעולם וכמובן יום אהבה שמח..שישאר לך כך כל החיים. אוהבת ...ומתה עליך מקסימושששששששששששש

ניקול*

New member
מקסימושששש ../images/Emo24.gif

נשמתי ..... גם אני התגעגעתי ואת יודע שאין לי זמן הכל לחוץ.. הכל עובר מהר היום הגדול מגיע לו... ואני מתרגשת מיום ליום יותר ויותר את יודעת יש לי יום הולדת ביום שבת שופי על היום... טו באב חג האהבה . אז... מגיע לי שני מזל"ט השנה כי גם גדלתי בשנה וגם.....את יודעת כבר.. אחותי תפני את התיבת דואר שלך כי בקרוב מאוד תהייה שם מעטפה חשובה. אוהבת אותךךךךךךך ניקולושששששש

יהההההההה נשמה אמיתית שלי ../images/Emo25.gif

מי הכי יפה בעולם????????????????????????????????? את מי אני הכי אוהבת????????????????????????????????????? את יודעת..זה מזל למי שנפל יום ההולדת בטו באב זה אומר שתהיה לך אהבה כל החיים ואת יודעת מה?....מגיע לך!!!!!! פשוט מגיע לך!! את כל כך מיוחדת...ואני יכולה להגיד שלכבוד לי להיות חברה שלך!!!! כמו אחותי אשכרה. שתהיה לך השבת הכי הכי בעולםםםםםםםםםם אוהבת מקסימוששששששששש

מתוקית.

New member
מה את אומרתתתת?

שולחת לך
ענקקקקקקקקקקק ו..
ו..
ו..
ו.. את כל הטוב שבעולםםםםםםםםםםםםםם... מתי האירוע ? חג אהבה שמח ופרוע... ג´ולי

איכס פיכס...רק לא זהההההההההה ../images/Emo5.gif

את יודעת מה קרה בפעם האחרונה ששימי נדבק אלי... כל הערב חשתי שמשהו הולך עלי ואת רק דיברת על תפוחי אדמה לא מקולפים... אחחחחחחח

למעלה