בוקר טוב לכולם

odrie

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo140.gif

מתחיל קצת אפור , אבל ימשיך יפה ואביבי
אז שיהיה לכולם יום נפלא.

dani1311

New member
אצלכם בוקר פה לילה

אז בוקר טוב לכוכם ולילה טוב לי

סופרמאוס בא לעזרתכם

לצלוח בנחת את סמבטיון השפה העברית. אין סטלן,אגזוזן, סטייליסט, קלאבר, סלב, אייטם, מגנוב, קול קולית, ערבי, רוסי, ברייקאפ, פיקאפ, כוסון, אפטר פארטי, לרשום(רשמתי שיעורים), לא שם דם, ארבע על ארבע, מ ל ח מ ה!!!!! א י מ א' ל ה!!!!! חבל על הזמן,קוויקי בשירותים, וויק אנד, 69 ... אאוט, דפנטלי אאוט. חנטאריש, א'לה פאטה, קפה ע(א)ולה, פייב אוקלוק, להתחיל, לכתוב, יאנטי פראזי, פיאט צ'יקווצ'נטו, לא שם זין, זיונים זה לא הכל, רומני גנב פולני שותף, זאבטה איומה, משלט, לילות ירח, רואה תקרות, 68... מילים אלמותיות חתיך חתיכה... מה עוד? מישהו כתב מין מילון כזה...סטייל בן אמוץ...ביומולדת מצפה לקבל כמתנה.

odrie

New member
../images/Emo6.gif צ'ינקוצ'נטו אאוט?

הזכרת לי נשכחות...המכונית הראשונה שלנו בתחילת שנות השבעים הייתה פיאט 500 , צ'ינקוצ'נטו אדומה עם גג נפתח..
, היינו אטרקציה שכונתית, כל החברה נסעו איתנו , היינו לפעמים לוקחים בג'וק הזה 6-7 חברה ונוסעים ככה לים, אז מכיון שלא היה מספיק מקום תמיד מישהו עמד עם הראש בחוץ בגג הנפתח. ולפני 6 שנים כשהיינו בזקינטוס, שכרנו מכונית נו ומה קיבלנו....גירסה מודרנית של אותו צ'ינקוצ'נטו...

../images/Emo42.gif בוקר טוב - קמתי הפוכה

מקווה שבהמשך יסתדר לי הראש...
ולבינתיים הולכת להכין
ת'ראות. אגב הצ'יקוונטה תמיד התקשרה לי עם הזמרת ג'יליולה צ'ינקוונטי... וולא להסתובב בעולם עם כזה שם... ואופו רד רד שיביא את השיר שלה מהארוביזיון.

odrie

New member
חונה...איזה זמרת ואיזה שירים

בכלל התקופה של פסטיבלי סאן רמו...נוסטלגיה אמיתית, יכול להיות שפעם הכל היה פשוט יותר? או שנדמה לי? אז אם רדרד יתן לנו פה כמה שירי סאן רמו...אז בטח יסתדר לך הראש

redredole

New member
בוהריים טובים ../images/Emo168.gif

למה עושים רעש? רק בגלל שרוצים לשמוע את ג'יליולה צ'ינקוונטי?

סנדרה351

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifאין אין עליך רדרד, ../images/Emo13.gif

אף פעם לא מאכזב. איזו נוסטלגיה. כמה נעים להיזכר.

itaf10

New member
בוקר טוב ODRIE ולכולם ../images/Emo42.gif

המשך יום נפלא לכולם הולכת לעיסוקי בייי

סנדרה351

New member
היי חונה, יופי של צילום. רק את עץ

השסק שלי אפאחד לא מצלם. תבואי להרביץ לו תמונה.

למעלה