בוקר טוב לכולם
הצלחתי...

טאקילה~*

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo122.gif../images/Emo42.gifהצלחתי...

עד שהצלחתי להגיע לכאן איכסססססס.. אבל לא נורא בוקר אחלה לכולם. אני הולכת לסיבוב דאווין ברמת גן.. שיהיה אחלה יום....

טאקילה~*

New member
../images/Emo67.gifבצער רב..../images/Emo4.gif../images/Emo101.gif

ראיתי איך אף אחד לא מאחל לי בוקר טוב או יום טוב. ממש עצוב לי , למרות שבחוץ בעצם היה לי אחלה יום. כניראה שיש מיתון גם בלהקליד מילה חמה? עכשיו קר לי בנשמה, אני כמו עץ עזוב, אחרי שלכת.. הדמעות מילאו את המיקלדת, ממש שומעת שירי דיכאון...

טאקילה!!! הקמע האדום!!!!!

אתמול הלילה אוהדי הפועל קפצו בפורום כי... מי שלא קופץ צהוב...וזה עשה בעיות בשרת של הפורום.... יום אדום לך!!!!!

טאקילה~*

New member
אדום עולה בני פורמן../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני מודעת לבעיה בשרת הדפוק.. גם לי היה קושי רב להיכנס לפורום ולצאט...מילא מקוה שהכל הסתדר...

טאקילה!!!!

מצטער... אבל מי שלא קופץ צהוב.... היינו חייבים לקפוץ!! אפרוח כבר התחיל לדבר יידיש והמקסיקני הפך לטרמפולינה...וקלל ברומנית....אז השרת נדפק אז מה???

טאקילה~*

New member
בני מה זה......./images/Emo41.gif

מקסיקני לא טרמפולינה ,הוא אדום לוהט. אולי יש לצהובים קשרים עם ההנהלה של תפוז. לא חשוב העקר שהאדומים ימשיכו להוביל..... אז אדום עולה עולה.

טאקילה , תאמיני לי ...אתמול מקסי

קפץ וקפץ.... ואת גם צריכה לקפוץ...אחרת תהפכי צהובה!! מי שלא קופץ צהוב!!! אדום עולה!! ו.... מה את עושה במעוז יוצאי בגדד?? מודדת פיג´מות??

טאקילה~*

New member
מעוז בגדד........../images/Emo41.gif

הלכתי להחליף את הפיג´מה של סוניה... לקחתי פיג´מה של נאז´מה... אני קופצת על מקסיקני והוא אדום עולה...

כרמל בת

New member
אם אין את לך מי לך ?../images/Emo42.gif

טאקילה חביבה! לצערי בימים אלו אין האנשים יודעים להחמיא ולפרגן. כולם חושבים שאם יגידו מילה טובה הבקשה הבאה תהיה מלוות עם פנקס שיקים. עיצה לי אליך... תאחלי לעצמך ותראי שלא תתקמצני אף פעם במילה טובה לך. אם אין את לך מי לך ??? באהבה רבה כרמל בת

טאקילה~*

New member
כרמל ברוכה הבאה לפורום..../images/Emo29.gif

מותק אל תתעצבי הכל כאן הומור לפעמים תקוע הפורום ולא ניתן לכתוב.. אני לא סובלת מחוסר פירגון ,חוצמיזה האנדרלין שלי ידוע לך לא.... לילה טוב לך מציידת שלנו בבלוני גז ושנורקל...

undo

New member
פאקילה.....

ממממ....כרגע קיבלתי טלפון מהספארי בר"ג, ביקשו שתחזירי ת´ג´ירפה, סיבוב דאווין, אה ? וואלה יש לך סטייל... מפרגן לך כפרה...יפה לך משבצות...

נשית~37

New member
זה לכבוד...

סוף השנה האזרחית שאתה דופק ככה מחירים? חחחח עלאק לשם שמים...

בשם.....

האב הבן ורוח הקודש , מאנייק מי דופק מחירים, בסדר? ש לי מבצע שבטח יענין אותך , עונת הרחצה במקווה כבר נפתחת ,ואם תעשי מנוי לשנתיים ,אני יכול לארגן לך מגבת עם התמונה של הבבא סאלי.. אמרתי לך שאת קטנת אמונה ,נכון שלא ציפית למבצע כזה ? תודי ! (אין בעד מה...אלוהים כבר ישלם לי.....)

טאקילה~*

New member
רחמנות רבי...

בשם כל השמוקים אני לא יכולה יקר לי... חוצמיזה אם אלוהים משלם עליי זה טוב.. תישלח לי ת´מגבת, עם בבא סלי,שיו להרגיש אותו על גופי ,זו גדולה לקבל ליטוף רוחני.

טאקילה~*

New member
רבי ממי .........

תפתח לי בקפה
את הרגליים. יקר לי 350 ש"ח אפשר 250 ש"ח.?? מה אתה רואה בשמיים, ירד גשם?

יש דברים שלא צוחקים עליהם....

מה זה שוק ??? נראה לך 250 ש"ח ????? לי זה עולה יותר !!! גם אני משתמש בהומור , אבל גם לי יש גבולות !!! חוצמיזה אני מכיר אותו..ת´בוס ,הוא לא עושה הנחות. שנייה...יש לי מסר... אה...זה ממנו.....היום בלילה הוא ישלח מישהו לאסוף אותי..... הלוואי שאקבל חדר משותף עם הנביא מוחמד , שמעתי שהוא מכין אחלה קפה.

טאקילה~*

New member
רבי מאיר המלומד....תביא תביא

בטעם מוחמאדי....עם הל... יש ממי חדר משותף באברבנאל.. יעשו לך שם אחלה קפסיטו אספרוסיקו..

למעלה