בוקר טוב לכולם כמה גשם יורד במרכז בוקר טוב לכולם כמה גשם יורד במרכז
ש שקד שקדוני New member 14/1/04 #2 וכמובן לכול הדודים שלי והדודות גם נכתב ע"י ה דרומי: בוקר טוב לכולם כמה גשם יורד במרכז לחץ כדי להרחיב... וכמובן לכול הדודים שלי והדודות גם אוהב אותכם המון ולדוד שלי מעיר הקודש שולח לך וגם לכול המשפחה שלך. אבא אמר לי שיש גשם ובגלל זה הוא לא צילם הפעם את התחנה באשקלון . אז תחזיקו מעמד ותהיו בריאים טוב אני "הולך" למעון לשחק בצעצועים.
וכמובן לכול הדודים שלי והדודות גם נכתב ע"י ה דרומי: בוקר טוב לכולם כמה גשם יורד במרכז לחץ כדי להרחיב... וכמובן לכול הדודים שלי והדודות גם אוהב אותכם המון ולדוד שלי מעיר הקודש שולח לך וגם לכול המשפחה שלך. אבא אמר לי שיש גשם ובגלל זה הוא לא צילם הפעם את התחנה באשקלון . אז תחזיקו מעמד ותהיו בריאים טוב אני "הולך" למעון לשחק בצעצועים.
ה ה דרומי New member 14/1/04 #3 אל על תתחיל לטוס../images/Emo160.gifגם בשבת נכתב ע"י ה דרומי: בוקר טוב לכולם כמה גשם יורד במרכז לחץ כדי להרחיב... אל על תתחיל לטוס גם בשבת הלינק מצורף
אל על תתחיל לטוס../images/Emo160.gifגם בשבת נכתב ע"י ה דרומי: בוקר טוב לכולם כמה גשם יורד במרכז לחץ כדי להרחיב... אל על תתחיל לטוס גם בשבת הלינק מצורף
O oren* New member 14/1/04 #4 ../images/Emo45.gif הגיעו ימות המשיח נכתב ע"י ה דרומי: אל על תתחיל לטוס גם בשבת הלינק מצורף לחץ כדי להרחיב... הגיעו ימות המשיח
../images/Emo45.gif הגיעו ימות המשיח נכתב ע"י ה דרומי: אל על תתחיל לטוס גם בשבת הלינק מצורף לחץ כדי להרחיב... הגיעו ימות המשיח
א איל רכניץ New member 14/1/04 #5 "אמן!" ../images/Emo6.gif נכתב ע"י oren*: הגיעו ימות המשיח לחץ כדי להרחיב... "אמן!"
O omer landau New member 14/1/04 #6 יששש הללויה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif נכתב ע"י ה דרומי: אל על תתחיל לטוס גם בשבת הלינק מצורף לחץ כדי להרחיב... יששש הללויה הייתי מת לטוס עכשיו לכל מקום אני אוהב מטוסים ולטוס לא יוצא לי כל כך הרבה ולא יצא לי יותר מ6-7 טיסות כי זה אכן יקר אבל אני מקווה בהמשך בקיצור זה ממש טוב שאל על תטוס גם בשבת כי זה צעד לתחבורה הציבורית בארץ האם זה יגרור את הרכבת לנתב"ג גם בימי שבת??
יששש הללויה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif נכתב ע"י ה דרומי: אל על תתחיל לטוס גם בשבת הלינק מצורף לחץ כדי להרחיב... יששש הללויה הייתי מת לטוס עכשיו לכל מקום אני אוהב מטוסים ולטוס לא יוצא לי כל כך הרבה ולא יצא לי יותר מ6-7 טיסות כי זה אכן יקר אבל אני מקווה בהמשך בקיצור זה ממש טוב שאל על תטוס גם בשבת כי זה צעד לתחבורה הציבורית בארץ האם זה יגרור את הרכבת לנתב"ג גם בימי שבת??