בוקר טוב לכולם וקשה בשבילי

בוקר טוב לכולם וקשה בשבילי ../images/Emo42.gif../images/Emo7.gif

ללא מילים....כואב יותר מדי ג'ונקי מתגייס - מ-3.5.2010 עד 16.2.2012 4 ימים לפני יום הולדתי...רק בעוד שנתיים !!!

עוד סרטון..שיהיה לו בהצלחה

אני ועוד מיליונים כנראה שנצטרך לחכות בסבלנות עוד שנתיים עד שיחזור.

dayana3

New member
צהריים טובים../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

גם אני כבר הספקתי לראות ולהזיל דמעה עם כל המעריצים ברי המזל שזכו לראות אותו מקרוב מתייגס לצה"ק
... התמונות והסרטונים קורעי לב
, הן הזכירו לי את גיוסו של יולי
אבל הזמן טס
ויעבור במהרה, במיוחד כשהוא נמצא שם בחברת טובים וגדולים לא פחות כמו רועיקי, ויולי כמובן
כולנו יחד נחכה בציפייה לשובו, אז תתעודדי רונה
ושיהייה שירות קל ומהיר ל
וה

Batel02

New member
צהריים טובים../images/Emo201.gif

רונה הזמן באמת טס....ותחשבי חיובי הוא יצא משם בוגר יותר ויפציץ ביוכלת המשחק שלו....

Verona04

New member
רונה'לה...../images/Emo201.gif

תתעודדי יקירה, הזמן באמת יעבור מהר ותחשבי על חצי הכוס המלאה
- תהיה לך מתנה מושלמת
לקראת יום הולדתך...(אומנם בעוד שנתיים
, אבל עדיין...) הבכי של המעריצות פשוט קורע לב
...עברה בי צמרמורת כשראיתי את הסרטון ששמת
הוא נראה כאן כ"כ צעיר, ממש נער בן 13
(וד"א, עניין האוזניים לא כזה נורא
)

תודה על התמונה ../images/Emo178.gif מתעודדת ../images/Emo24.gif

גם לי היה קשה לראות, כולן בכו ברקע והוא היה מאד נבוך ונרגש
בתמונה ששמת הוא נראה מקסים כהרגלו.
אני יודעת שהזמן טס ומקווה שיעבור גם לו מהר. קשה לי לתאר אותו עכשיו עם נשק...ממש נראה ילדון כאן. איזה אכזריות לקטוע לו כך את הקריירה...באמצע סרט ובפתח צילום של סדרה נוספת. לפחות השאיר לנו את HERO שעדיין לא הספקתי לראות. Fighting !!

galnet1

New member
גם ריין הולך להתגייס?../images/Emo2.gif

גם לאופפה שלי יקצצו את השיער?? נותרתי ללא שני הבעלים שלי!!
גלית
(אולי זה נראה מוזר ששייכתי לעצמי שניים בלי להודיע, מה גם שאני חדשה כאן, אבל אני פשוט דלוקה עליהם!) לרונה- אכפת לך אם נתחלק בג'ונקי? או שאשאיר אותו לך ואתפוס לי את הגשם?

NewNJ

New member
גשם הוא מאומץ המחמד הפורומי

למה? כי כולן (כמעט) אוהבות אותו. ומאחר וגם הוא חוגג עוד חודש וחצי 28, גם אחריו צה"ק ככל הנראה לא יאחר לבוא

שכחת את המג'יק סטיק ../images/Emo28.gif

האמת ששניהם מקסימים וחתיכים... וריין היה הראשון...שהכרנו

amit11221

New member
רק זה חסר לי..

שריין יתגייס לצבא אז זה באמת יהיה כואב בשבילי :( לא לראות אותו על הבמה במשך המון זמן , לא בא לי לחשוב על זה אפילו..

Verona04

New member
רק שהצבא לא יהרוס לו את הקאמבק../images/Emo12.gif

עם הדרמה החדשה שהוא הולך לצלם שנקראת RUNAWAY....

כן, אולי יצא מזה אפילו דואט ../images/Emo2.gif

עוד שנתיים זה המון זמן. מקווה שנקבל דיווחים מהשטח בקרוב, אני שומעת בעבודה את האלבום האחרון שלו ומתעודדת קצת למרות הלחץ בעבודה... תודה על הסרטון :) ראית איזה שומרת ראש יש לו כשיצא מהאוטו? חחח.. נראה לי שקשה לו להתרגל לשיער הקצוץ שלו יותר מאיתנו

אני לא מאמינה שהוא היתגייס

אני פשוט לא יכולה לחשוב על הילדון הזה עם נשק ובגדי צבא... הוא ילד.... אוווף אני כבר מיתגעגעת ובוכה רק מהמחשבה ששנתים אני לא יראה את החיוך היפה שלו.... לפחות הזמן
טס ועם לא אני יטיס אותו.. רונה אל תידאגי הוא יחזור בשלום ואנחנו נראה גונקי אופפה בוגר וחתיךךךך (כן כן יש לי חולשה ללובשי מדים גם מדים קוריאנים) רק שהנסיך שלי ישמור על עצמו ויחזור במהרה ובשלום... וככה גם כל המגוייסים החמודים שלנו שנימצאים עכשיו אי שם בצ''ק מגנים על מדינתם:)

למעלה