בוקר טוב לכולם האם מישהו אתמול

magda

New member
בוקר טוב לכולם האם מישהו אתמול

הצליח לראות את מערך הכוכבים בצורת מגן דוד ??..לצערי אני לא,.. היו עננים. כמה חבל שהצטרך לחכות עוד מיליונים של שנים לחזור לראות מחסה נפלא שכזה. יום קסום לכולם

נועיק

New member
מגדה

אי אפשר היה בכל מקרה לראות מגן דוד בשמים. שלושה כוכבים לא רואים בכלל, ואחד רואים עם טלסקופ. המגן-דוד נראה רק על המפות, ואת זה את יכולה לראות כל יום. מה שאפשר היה לראות אתמות זה את ליקוי הירח וגם זה הוסתר ע"י עננים וכל השאר בראש שלנו ובאנרגיות שאנחנו מאמצים. יום נפלא לך

magda

New member
אתמול האמת שקרה משהו קסום....

ביקשתי להתעורר בשעה 3:30 וכך קרה היו לי חלומות מאוד מוזרים בלילה ואנרגיה מדהימה באוויר. את צודקת אם לא ראיתי את זה בעיניים חוויתי את זה בתוכי. יום קסום לכולם

רויהלה

New member
../images/Emo141.gifבוקר טוב.........

גם אני ביקשתי להתעורר ב3.30 והתעוררתי ועשיתי מדיצטיה........... איזה כייףףףףףףף יום קסום לכולם

בוקר טוב ושבוע טוב../images/Emo23.gifואחלה יום../images/Emo140.gif

לכולנו שיהיה אחלה של שבוע נעים חמים ורגוע. ירד קצת גשם איזה כייף. חבל רק שזה מביא את הקור . ובדיוק עכשיו כשאני כותבת אם מישהו שם לב יורד גשם זלעפות. אז החורף הגיע.. והגיע בגדול. ויורדים עלינו גשמיי ברכה. שנבורך אמן ! שבוע טוב.

../images/Emo51.gifמגדה גם כן לך עבודה נעימה../images/Emo23.gif

ולכולנו יום מקסים ולמי שיוצא מהבית עדיף ורצוי מאוד להצטייד עם מטריות. בחוץ יורדים עכשיו גשמיי ברכה.....

ממש כעת הראו צילומים.....

מהליקוי בחדשות ערוץ 10 צילומים נהדרים מעבר לעננים ולכל מסתור אפשרי מגן דוד? אולי במוח של המוזר שכתב על זה שם באתר....... לא היה שם אפילו אפילו צלב

rama69

New member
בערד לא היו עננים

הליקוי היה קסום ומיוחד, היתה ן הילה מיוחדת עם אנרגיות שלעולם לא חשתי, גם אני מ - השעה 22.00 התחלתי לחוש תחושות מוזרות, פעם בדידות, ופעם בחילות כמו בהריון, פתאום תחושה של אהבה עילאית, ופתאום בא לבכות, לבסוף החלטתי לערוך את המדיטציה יותר מוקדם בסביבות השעה 00.30 ונרגעתי, שיהיה לכולם שבוע טוב, בברכת אור המודעות

נויהאחת

New member
אני דווקא בילית עד 3:30 בבוקר על

הספסל בגן, והתענגתי על כל רגע, היו עננים, אבל היו מספיק קרעים כשי שנוכל לראות, היה מחזה נפלא. מי שלא ראה הפסיד

אסתי69

New member
אם ככה

אני כניראה חשה את המגן דוד כל היום וכל יום מדי פעם אני מרגישה באותו יום בדידות חברות נטישה אהבה הכל באותו זמן האמת שלשם שינוי ישנתי הלילה ממש טוב אולי זו האנרגיה מה שבטוח ש......... אני בדרך הנכונה :)

למעלה