בוקר טוב לכולם, אשמח לפירוש

telit23

New member
בוקר טוב לכולם, אשמח לפירוש

השאלה שנשאלה: מה פוטנציאל החזרה לקשר זוגי ביני ובין האקס? תוצאות הפריסה הבין-אישית: צד השואל - תשע הגביעים הצד השני - השמש מה עוזר - האוהבים מה מפריע - הירח פוטנציאל הקשר - שני הגביעים תודה רבה.

telit23

New member
רקע

אנחנו פרודים עוד מעט שנה נשארנו בקשר עד שטסתי לחול, חזרתי קצת לפני שבועיים והיו הודעות נחמדות של חג שמח ושנה טובה. אני רוצה לחזור אליו ולא יודעת מה איתו

telit23

New member
אני חושבת ש

הוא בתחילת קשר אבל עדיין לא ידוע לאן זה הולך, עד כמה שהבנתי הוא בעצמו לא יודע

מגי 336

New member
טלי ../images/Emo20.gif

צד השואל - תשע הגביעים הצד השני - השמש מה עוזר - האוהבים מה מפריע - הירח פוטנציאל הקשר - שני הגביעים יש פוטנציאל חיובי לחזרה לקשר. החששות שלכם מונעות מכם לעשות את הצעד לקראת חזרה, עליך לומר לו שאת מעוניינת בו ובכך לתת לו לבחור. הסיכוי שנראה בקלפים הוא - שהוא יבחר בך.

telit23

New member
מגייייייי

המון המון תודה לך, בעקבות תוצאת הפריסה שלך, התקשרתי אליו, הייתה לנו שיחה ממש נחמדה, אומנם לא אמרתי לו ישירות שאני מעוניינת בו אבל אני בטוחה שהוא הבין כי כל הזמן שאלתי אותו לאן הוא נעלם, וביקשתי שישאר בקשר וכו אני מקווה מאוד שהוא הבין שאני מעוניינת. עכשיו זה רק עניין של זמן עד שהוא יצור איתי קשר ואז אני אדע מה הוא החליט המון המון תודה.

מגי 336

New member
שמחתי לשמוע../images/Emo140.gif

בהצלחה ותעדכני

telit23

New member
מגי יש לי שאלה,

אפשר לשאול את הקלפים מה הוא חושב על חזרה בנינו לאחר ההתקשרתי אליו? ואם כן אז מה לעשות?

מגי 336

New member
טלי

אין טעם לפרוס שוב באותה שאלה בתוך זמן קצר כל כך.. המתיני לפחות חודש ואם לא יתקדם שום דבר עד אז נשאל שוב.

למעלה