בוקר טוב לכולםםם ואחלה יום יאללה עפתי לראבוטה לעוד....10 ימים בדיוק וזהווו חופש אוף... ביי לכולם...
ש ש ח ף המקורית New member 5/6/06 #1 בוקר טוב לכולםםם ואחלה יום../images/Emo13.gif יאללה עפתי לראבוטה לעוד....10 ימים בדיוק וזהווו חופש אוף... ביי לכולם...
בוקר טוב לכולםםם ואחלה יום../images/Emo13.gif יאללה עפתי לראבוטה לעוד....10 ימים בדיוק וזהווו חופש אוף... ביי לכולם...
S soofgania New member 5/6/06 #5 בוקר נפלא לכולם../images/Emo42.gif ../images/Emo24.gif פוטי רפואה שלמה ותודה על העדכון מתגעגעת אליך. שיפוצניק שיחקת אותה עם הברכת בוקר טוב שלך <הרגת אותי>.
בוקר נפלא לכולם../images/Emo42.gif ../images/Emo24.gif פוטי רפואה שלמה ותודה על העדכון מתגעגעת אליך. שיפוצניק שיחקת אותה עם הברכת בוקר טוב שלך <הרגת אותי>.
P putimakansi New member 5/6/06 #7 בוקר טוב לכולם ! סופגי נועה לכולם בוקר טוב ! סופגי השידור שלך אתמול היה במקום - קצת שיפר את מצב רוחי ! הבוקר התחלתי לראות את האור בקצה המינהרה - יש איזה שיפור קטן במצב אבל עדיין הדרך ארוכה.... שיהיה לכולם אחלה יום !
בוקר טוב לכולם ! סופגי נועה לכולם בוקר טוב ! סופגי השידור שלך אתמול היה במקום - קצת שיפר את מצב רוחי ! הבוקר התחלתי לראות את האור בקצה המינהרה - יש איזה שיפור קטן במצב אבל עדיין הדרך ארוכה.... שיהיה לכולם אחלה יום !
S soofgania New member 5/6/06 #8 פוטיייייי מאמי ../images/Emo140.gif אני שמחה שמצבך הולך ומשתפר ושמחה שתרמתי מעט בשיפור מצב רוחך, היה נדמה לי שהתנתקת מהשרת הרבה.
פוטיייייי מאמי ../images/Emo140.gif אני שמחה שמצבך הולך ומשתפר ושמחה שתרמתי מעט בשיפור מצב רוחך, היה נדמה לי שהתנתקת מהשרת הרבה.