בוקר טוב לכולכם!

רינה 30

New member
בוקר טוב לכולכם!../images/Emo24.gif

בוקר טוב לחברי הפורום המתוק היום התחיל בריצות כבר ב-7 הייתי על הרגליים. הילד לא ישן חצי לילה יש לו טיול היום כבר ב-6 בבוקר הוא הכין את המימייה את הנייד ואת כל השאר. בערך ב-7:305 יצאנו לדרך...מה אומר לכם היו נשיקות חיבוקים כאילו שהילדים נפרדים מהוריהם לתקופת 30 יום מילואים. כל הסיפור ב-16:00 בערך זמן הגעה. מה אומר לכם חיוך של הילדים שבה את כל ההורים כל ההורים מתלחשים ומחייכים ובעיקר מרוצים סוף סוף הילדים עצמאים ולאחר שכל הילדים הבטיחו להוריהם שישמרו על קשר ושישתו הרבה מים הם יצאו לדרך שיהיה להם טיול נעים ושישמרו על קשר עם ההורים.

בוקר טוב רינצו'ק

נראה לי שלא אתן לילדים לצאת לטיולים עד גיל 37
... חחח...יום טוב ...שיחזרו בשלום ...

רינה 30

New member
תודה!!

לא הבנתי עד שתהיה בת 37, או עד שהילדים יגיעו לגיל 37?
יופי הבוקר התחיל ברגל ימין
מאחר ורגל שמאל "עשויה מפרוטזה"
שרוני: יש לי חברה שלא עובדת כבר שבוע וחצי והיא מחפשת עבודה בנרות! (לא נרות של קבלת שבת)
אבל נרות
. היא מאוד קישרונית היא למדה תאטרון
. מהם האפשרויות שעומדות לפניה בעבודה מהבית
. אם אתם לא יודעים למדתי לדבר עם ציפורים. יש ללחוץ על התמונה כדי לשמוע מה היא אומרת. המשך יום מתוק לכולנו!!

רינה 30

New member
שרוני תודה על הקישור

אבל היא ומחשב לא חברים טובים המחשב שלה נדלק רק לצורכי עבודה. ומאחר ואת "מנהלת מסורה" לשני הפורומים! מגיע לי הנחה, (אולי פרוטקציה) ואת התשובת אם לא יהיה א'כפת לך לכתוב כאן רק אם זה אפשרי!!

יש לי רעיון טוב יותר ...

כתבי הודעה בשם החברה ...בפורום "השני" חברי הפורום של עבודה מהבית יכנסו ..יתנו את תגובתם ... ולאחר מכן הדפיסי לה את התגובות ...קחי לך כמה ימים כי התגובות בפורום "השני" לוקחות קצת יותר זמן ...מהתגובות כאן ...

למעלה