בוקר טוב לכווווווווווולם!

ezraz

New member
בוקר טוב לכווווווווווולם! ../images/Emo13.gif

בוקר טוב לכם. חזרתי. אחרי תקופה לחוצה מעט מכל הבחינות, הנני כאן. שוב. שיהיה לכם אחלה יום ואחלה סופ"ש. אני היום ביום לחוץ מעט. נתראה לפרקים. ברוכים הנמצאים!!!

לי201

New member
עזרא!!!

למרות שאין ביננו היכרות כלל וכלל אני ממממממממממש שמחה לראות אותך פה!!! ברוך השב!! תמיד אהבתי לקרוא את הגיגיך.. כיף שחזרת. בוקר טוב ויום טוב!

כיפכפית

New member
בוקר טוב לכוווווללללםםםם ולך ורד,

ברוכה השבה, התגעגענו מאוד. סוף שבוע נפלא

ו ר ד ב

New member
עזרא, כמה טוב לראות אותך שוב../images/Emo24.gif

איזה כייף שחזרת
בוקר טוב לכולם

Ayelet AT

New member
עזרא עזרא איזה כיף

אתה לא חושש עכשיו שחברות הסלולר יתמוטטו?
כיף לראות אותך כאן

oferahrony

New member
שלום חברים הבטחתי הפתעה ..

אתמול בלילה והנה היא הגיעה היום בבוקר בדמותו של חברי הטוב עזרא אוהבים אותך כולנו פה בשבילי אתה אף פעם לא עזבת תודה רבה לך חבר יקר תמיד הערכתי את העשייה שלך פה מעל גבי פורום זה שלך עופר

אי י ל ת

New member
שלום לכולם

ברוך שובך עזרא, וגם אתה עופר נעלמת ללא מעט זמן, ויש עוד כמה ניפקדים שאני מקווה שיחזרו לכאן במהרה בימינו. אני כבר מזמן אמרתי שהפורום הזה לא צריך להיות תחת האות ע' (עמיר) אלא תחת האות ש' (שרוטים). אין כאן רגע דל. אם לא קורה משהו, מייצרים משהו. או שנוחתת איזו שהיא הפתעה מפה או משם. פעם הייתי מתרגשת. היום, האמת, כבר לא. איך שהוא, הפורום הזה שורד את כל המהפכים המהומות והשריטות. אני רק חושבת שצריך להקים קרן שתממן ליווי פסיכולוגי לורד שלנו, שצריכה לצלוח את כל האוקינוסים הגועשים האלו, לשמור על קור רוח, ולהצליח לא לקלל בפומבי. ישר כח, ורד... ובהצלחה לכולם!!!

ו ר ד ב

New member
איילת יקירתי ../images/Emo24.gif

אין צורך לממן לי טיפול פסיכולוגי... כי אני את המטפלת שלי, לא מחליפה באף פסיכולוג מוסמך עם תארים! והטיפול שלה בניגוד לפסיכולוג ניתן בחינם, ועם המון אהבה (אהבה הדדית כמובן
) זה שאני לא מקללת על גבי הפורום, זה רק למראית עין
תאמינו לי שיש מי שסופגת את הקללות האלו (בכדי לחסוך ממכם
) ויאמר לזכותה שהיא יודעת להרגיע ולהצחיק רק במילה אחת (כפרה עלייה היא יפה גם בלי עגילים
) אז זה שאני תמיד שאני ככה רגועה (רוב הפעמים אני נורא משתדלת), תנו כבוד לגברת גרציה שתמיד אבל תמיד שם בשבילי, ואוי ואבוי אם לא תיהיה שם עבורי (ואני עבורה) מי שמכיר אותי באמת יודע ,כמה אני עצבנית ונתונה למצבי רוח...
ככה שיש לגרציה הרבה לסבול (למי שהיה ספק) וכאן המקום לומר, תודה שאת קיימת גרציה
אשרייכם, אוהבים אותכם

oferahrony

New member
ורד אני מוכן להיות ה.....

פסיכולוג שלך יש לי שיטות שפיתחתי באופן אישי רוצה לנסות?

ו ר ד ב

New member
כפרה עלייך הכי נחמד שיש../images/Emo24.gif

אבל יש רק אחת שיודעת לטפל בי

גרציה פ

New member
../images/Emo9.gifאת לא נוראית כל כך כמו שזה נשמע.

ממך,ואני לא כל יכול, זה בטוח. והכי מתאים עכשו זאת התמונה הזאת שהכנת עבורי בהקשר אחר לגמרי,ועכשו מתאימה לעניין. אין תמונה שתגדיר אותך יותר טוב.

oferahrony

New member
ורד

מה נהיה עם החולצה ולמה היא לא בפורום מבקש תמונה של החולצה מעל גבי הפורום במהרה תודה

ו ר ד ב

New member
אני מצלמת אותה כבר ושולחת../images/Emo152.gif

ואם יתחשק לי אז אולי עוד הפתעה....

למעלה