בוקר טוב ליום שישי

Jottamme 20

New member
אני בדרכי לעבודה

משמרת בוקר, המשמרת החמישית שלי השבוע. אני ממש מותש, נראה לי ששבוע הבא אני אקח יומיים חופש ולא יום אחד. אני מרגיש שאני מעמיס על עצמי יותר מידי, ועם כל הכבוד- אני לא צריך לפרנס משפחה או משהו, פחות משמרת לא יהרוג אותי! אני בפנטזיות על שישי הבא לא לעבוד...מת על בוקר יום שישי
שיהיה יום טוב! תנצלו אותו בשבילי גם ותתפללו שאנשים לא ירצו לשתות קפה היום :)

צודק לגמרי

יאלה שבוע הבא חופש, תיהנה ממנו עכשיו כשאתה באמת לא צריך לפרנס אף אחד
שיהיה אחלה יום ושאף אחד לא ירצה קפה

SomebodyElse

New member
מקווה שתהיה משמרת קלילה

ואני עבד שתיקח חופש שבוע הבא, ימי שישי בבוקר באמת נהדרים
.

mayane21

New member
זה בדיוק מה שאני היתי מייעצת לך לעשות

כל הכבוד! בהחלט חשוב לא להעמיס יותר מידי. שתהיה משמרת נעימה וסופ"ש מקסים

Discordi

New member
בוקר טוב!

חזרתי משלושה ימים של טיול שנתי שהיה מדהים. זו הפעם האחרונה שאני מבלה עם התלמידים שלי לפני הנסיעה, ורציתי לנצל כל רגע מזה. כמובן שהיו רגעים של עצבים וקושי, כי הסיטואציה מאוד מלחיצה, אבל בסך הכל הם התנהגו למופת והיו מקסימים כרגיל, ושמחתי מאוד. מעבר לזה - קיבלנו חדשות מדהימות אתמול - אישרו לנו את הויזה לאנגליה! אחרי כל כך הרבה חודשים של ציפייה, סוף סוף זה קרה. אז אני צופה שתוך כשבועיים אני כבר לא אהיה כאן. אני מאוד שמחה אבל גם לא ממש מעכלת את זה עדיין. וזהו, שיהיה יום מעולה לכולם.

Discordi

New member
לבעלי יש להקה

והם רוצים לנסות את מזלם ולהפיץ את המוזיקה שלהם שם. הגיטריסט כבר נסע, ועוד מעט אנחנו וכל שאר הלהקה.

blue skies

New member
האמת שזה חדשות טובות גם בשבילי...

כי זה אומר שבאפריל אני מתנחלת אצלך לכמה ימים בליל הסדר והיומולדת שלי הרי קבענו לסיבוב שופינג ועוגיה חמה עם גלידה לא?

לילה טוב

אני אחרי משמרת לילה , והגיע הזמן לישון ולצבור כוחות... לילה קשה עבר לו.. יום נעים לכולם

בוקר טוב!

היום קורס פסיכומטרי. לא מאמינה שעוד שבועיים אני ניגשת, איזה פחד :(

SomebodyElse

New member
אל תפחדי,

את רק צריכה ללמוד טוב ויהיה בסדר
. פחד ולחץ לא עוזרים, רק עומדים בדרכך (הלוואי שיכולתי אני ליישם את העצות שלי...). וכמובן שיהיה המון המון בהצלחה
.

mayane21

New member
בהצלחה
תלכי לשם בהרגשה...

שזה קטן עלייך, שאת תצליחי ותעברי את הקרוס בהצלחה וכמו גדולה. ויעבור טוב, אני בטוחה
סופ"ש נעים

למעלה