בוקר טוב! חדשה בפורום...

בוקר טוב! חדשה בפורום...

דפדפתי קצת אחורה, איזה פורום מקסים!!
ועכשיו לשאלה... אני בת 32, אמא ל3ילדים, לא רזונת אבל בהחלט לא שמנה.. 1.65 מטר ו65 קילו (לפני ההריון שקלתי 60 ואני מנסה לחזור אבל קשהההההה) הבעיה היא שאני פשוט לא מוצאת מגפיים שנסגרות לי ברגל!!!! אני לא אוהבת חצי מגף, אני אוהבת את הגבוהות שמכניסים בפנים את הג'ינס ולא מצליחה למצוא משהו שנסגר לי עד הסוף... אני מיואשת לגמרי, אולי מישהי כאן מכירה חנות/דגם רחב במיוחד? המון תודה ויום מקסים

לי וולף

New member
ברוכה הבאה!

דווקא יש לנו לא מעט רחבות-שוקיים בפורום והנושא עלה לא מעט לאחרונה ניסיתי לדוג כמה שרשורים מעניינים

תודה רבה

אבדוק את האפשרויות האלה. יש בארץ חנות של סטיב מאדן? איפה? איך המחירים שם? יום מקסים!

@יעל@

New member

סניפים של סטיב מאדן: אשדוד סטאר סנטר. הרצליה. רחובות קניון רחובות. נמל תל אביב. קניון עזריאלי. קניון רמת אביב. שינקין. חנויות עודפים נמצאות בבילו ובחולון בתוך חנות שנקראת NYOU עודפים.

היי, שותפה לבעיה שלך...

ואני מצאתי כמה זוגות של מגפיים גם אצל החבר שלנו סטיבי, ואם בא לך משהו קצת יותר זול אז אני מוצאת המון! המון מגפיים שנסגרות עלינו בגלי. אני יודעת שזה לא תמיד יהיה הכי טרנדי, אבל אני אישית מחפשת קלסאי.. רוב הזוגות שלי משם.

אני רק קלאסי! :)

האמת היא שקניתי זוג אחד בתחילת העונה ב"גויה", מגף שטוח קלאסי וגבוה אבל הרוכסן הוא אחורי ומגיע עד אמצע השוק (מקווה שאני מצליחה להסביר את עצמי) אז זה נסגר ונשאר מלא מקום להכניס כל ג'ינס שאני רוצה.. עכשיו אני צריכה מגף חום/חרדל וממש לא מוצאת! ראיתי דגמים מקסימים בכל מקום אבל לא נסגרות עד הסוף ואלה שכן נסגרות אז לוחצות בטירוף! מה סדר גודל של המחירים בסטיב מאדן? אני אעשה סיבוב בגלי אולי אני אמצא משהו... תודה יקירה

אז כנראה שאת יותר צרה ממני..

כי שום דגם בגויה לא נסגר עליי שום דגם! אבל יש לי שתי זוגות של מגף גרב (מכירה בלי רוכסן בלי כלום) שקניתי בלאפייט שחור ואדום. אבל יקר! סטיבי אני קונה בחנות עודפים שלו בחולון אז כל כל המגפיים עולים 300 שקל.

למעלה