מוזאון הרכבת פתוח בחג החנוכהבוקר טוב חברים שאלה בפנים
מה קורה עם מפגש בחנוכה הנושא גווע?
בעד !מוזאון הרכבת פתוח בחג החנוכה
03\12\21 03\12\25 בין השעות 08:30 ל12:00 מחיר כניסה ילד 10 שח מבוגר 13 שח אין הנחה ל"יושבי" הפורום נו נראה לכם יאללה כנסו לרצינות ולו לפחות לפעם אחת . לא תמיד כולם יכולים אבל לא תמיד יש אפשרות לעשות מיפגש. שרשרו .
ועוד משהובעד !![]()
השאלה היא איך מארגנים שנגיע ברכבת אחת שתביא אותנו לשם. ?
יום ג' 23/12 מי רוצה יצטרף אנימוזאון הרכבת פתוח בחג החנוכה
03\12\21 03\12\25 בין השעות 08:30 ל12:00 מחיר כניסה ילד 10 שח מבוגר 13 שח אין הנחה ל"יושבי" הפורום נו נראה לכם יאללה כנסו לרצינות ולו לפחות לפעם אחת . לא תמיד כולם יכולים אבל לא תמיד יש אפשרות לעשות מיפגש. שרשרו .
נצל"ש- סוג של תחבורה ציבוריתיום ג' 23/12 מי רוצה יצטרף אני
עולה (כנראה עם הילדים 4,9,13.)לרכבת של 0838 מרחובות שמגיעה לחיפה מרכז 1022 . חוצמזה הבנתי שבחופשות הרכבת עוצרת במוזיאון.
תן תאריך עברי... לי זה לא אומר כלוםמוזאון הרכבת פתוח בחג החנוכה
מ"ג בכסלו תרפפ"ותן תאריך עברי... לי זה לא אומר כלום
ב"ה
זה לא יכול להיות תאריך כזהמ"ג בכסלו תרפפ"ו
זה בסדר ?
איפה חוש ההומור שלך ?זה לא יכול להיות תאריך כזה
ב"ה כי בחודש עברי יש או כ"ט ימים או ל' ימים. וחץ מזה, אנחנו לא בתשס"ד אלא בה' אלפים תשס"ד לב"ע (לבראית העולם). תירגומו למספרים : 5764 לב"ע (לביראת העולם). בכול אופן פירוש המילה "חנוכה"חנו בכ"ה
לא זה סתם.... צחקתי.איפה חוש ההומור שלך ?
אתה צודקלא זה סתם.... צחקתי.
ב"ה. וגם הסברתי שמהוא על תאריך עברי... בתור מדינת ישראל זה היה צריך להופיע גם בצ'קים... אבל לא נכנס לדת ומדינה בשל המריבה שזה יכול לגרום... בא לא נוציא ת'שד מהבקבוק... וחוץ מזה תרפפ"ו באלף העברי הזה עוד לא היתה... .אבל סתאם...
תומך!!.אתה צודק
צריך לכבד כל אחד (וזה צריך להיות הדדי) והויכוח הזה (ואחרים) לא צריך להיות בפורום הזה. יש לך מזל שלא פתחתי את פי... (סליחה, מקלדתי) נמשיך להתעסק רק ברכבות !
טולי תרפפ"ו דווקא מתאים לו?איפה חוש ההומור שלך ?
תרפפו = 2006 , לכן טרם הגיע זמנו...טולי תרפפ"ו דווקא מתאים לו?
אז תרפפ"דתרפפו = 2006 , לכן טרם הגיע זמנו...
המענין הואאז תרפפ"ד![]()
נכון, ככה אמרנו ואני שומעת את זההמענין הוא
שאני שייך לדור שהשתמש במונח הזה "שנת תרפפו" כאשר הכוונה להצביע על משהו עתיק יומין, שקרה לפני שנים רבות מאוד, ואף פעם לא עצרנו לחשוב לרגע איזו שנה באה בחשבון כשבעצם זה לא אחורה אלא קדימה, חוץ מזה שלפי המנין העברי לא יכולה להיות שנה כזו, זה היה חישוב לוגי בלבד כיוון ששנת 2006 באמת תיקרא "תשסו" (אין לי מושג את מי נשסה במי.....) מצחיק. אגב, המקור הוא כמובן שנות ה-20 שהיו שנים עתירות אירועים קשים כאשר השנה המדוברת ביותר באירועים של ערבים נגד יהודים היתה....תרפו (1926), ומכאן בקלות השתבשה תרפו עם תרפפו.
אויש, עתיד ולא עברנכון, ככה אמרנו ואני שומעת את זה
עד היום אבל היינו צריכים איזה ילד נחמד שיצעק, "המלך הוא עירום" תרפפו זה הווה ולא עבר![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.