בוקר טוב ושנה חדשה נהדרת - סיבות ל

dorgad

New member
בוקר טוב ושנה חדשה נהדרת - סיבות ל

בפרומו לתוכנית הבוקר ב-10 נאמר שהרופא שיראיינו קובי ולימור יביא את הסיבות האמיתיות לעייפות הכרונית מישהי ראתה? הייתי חייבת לצאת לעבודה ופיספסתי. אשמח אם מי שראה יאיר את עיניי. תודה, דור
הוותיקה

hopeFor

New member
לא ראיתי, אבל

אולי פניה רישמית אליהם מטעם הפורום או מטעם העמותה יביאו לכך שיסכימו להעלות לנו את הראיון לכאן? מתוך האתר: "ברצוני לצפות בתכנית מסוימת ששודרה בעבר בערוץ 10. איך משיגים את ההקלטה? ניתן לרכוש הקלטות של תכניות ששודרו בערוץ 10 לשימוש פרטי בלבד, תמורת 150 שקלים לשעת שידור בקלטת וידיאו או 200 שקלים לשעת שידור ב-DVD. יש לשלוח את הטופס המצורף עם צ``ק על הסכום המבוקש. ההכנה לוקחת כשבועיים וכשהקלטת מוכנה היא נשלחת בדואר רשום. לא ניתן לרכוש סדרות מחו"ל או תכניות שנקנו מערוצים אחרים. במקרים מסוימים ניתן לרכוש קטעים ששודרו במהדורות החדשות ובתכניות האקטואליה. לפרטים נוספים: ארכיו 10 פקס 03-7331040 ארכיון חדשות 10 (מהדורות חדשות ותכניות אקטואליה בשידור חי): פקס 03-7331050"

dorgad

New member
לא נראה לי שיש צורך להשקיע

בפרוצדורה וגם כספית. נקווה שתצוץ מישהי שראתה את התוכנית. דור
הוותיקה

hopeFor

New member
../images/Emo13.gif לא התכוונתי להשקעה

התכוונתי לנסות לנדב אותם לתת את ההקלטה חבל נורא שהם לא מודיעים ערב קודם על האיטמים המתוכננים כדי שאפשר יהיה להליח על צפיה (או הקלטה...)

dorgad

New member
שלמה יקר, תודה לך../images/Emo13.gif

מאחלת לכולנו ימים ללא כאבים, דור
הוותיקה

תזכירי לי מה זה תכנית בוקר?...

גם אם אני מתעוררת במקרה בשעות של ציפורים, תוכניות הבוקר לא ממש עושות לי את זה
אבל אני כן אנסה לפנות לערוץ עשר ולראות מה אפשר לעשות,אנסה לברר מי היה המרואיין ועל מה הוא דיבר. שיהיה המשל יום נעים חיה

dorgad

New member
קובי מידן ולינוי גפן ראיינו רופא

שאמור היה לגלות את אוזננו מהן הסיבות האמיתיות לעייפות כרונית. יצאתי לעבודה, כך שלא ראיתי. אם מישהו ראה - כדאי שכולנו נשתתף במידע החשוב הזה.

dorgad

New member
אוף, רק עכשיו קלטתי שזו בדיחה

אנ כ"כ שקועה בעבודה, שלא קלטתי קודם. יאללה, תעשי חיים מיצמיצ

hopeFor

New member
יש לי רעיון

אם נדע את שם הרופא אפשר פשוט להזמין אותו לכאן שיתארח. שיספר לנו ישר בוודאי יוכל לומר ולפרט יותר מאשר ב-4 דקות ו-32 שניות של טלביזיה. מה דעתך מיצי?

dorgad

New member
איני זוכרת את שם הרופא, אבל

זה רופא שבשנים האחרונות הרבה להופיע אצל אודטה (לא הסקסולוג...). אוף הסנילפיברו הזאת...

hopeFor

New member
לא יפה. מה קרה עם לשתף?

את יודעת... את החברות כאן.... והצנזורה... שתפי גם אותה
שימי ביפים בכל עת שצריך
בציפיה|ZZZ|

jaguarjag

New member
ביפ.ביפ.ביפ.

אני אשתף אתכן במחקר: תשאלו כל גבר והוא יאמר לכם, שהפנטזיה האולטימטיבית של כל אישה היא, שיהיו לה שני גברים בבת-אחת. הנושא נבדק במחקר סוציולוגי, והתברר שרוב הגברים לא מבינים, שבפנטזיה הזו... אחד הגברים מבשל והשני מנקה ... !!!

hopeFor

New member
ובגלל זה חששת מצנזורה???????

חברה... אלגנטית אבל התחמקות.....

למעלה