מישהו נתן לך להעביר משהו?עדין לא ארזתי,אני יוצאת מחר לשדה התעופה בשעה 13:00 בצהריים
K kessem New member 6/9/03 #33 מישהו נתן לך להעביר משהו?עדין לא ארזתי,אני יוצאת מחר לשדה התעופה בשעה 13:00 בצהריים
K kessem New member 6/9/03 #37 תודה,מישו פם אמר לי מה ההבדל בין קוסמת למכשפה..... (קוסמת זה לפני הנישואים....)
פ פורפור אנטר 22 New member 6/9/03 #41 תישמע חבוב, ייש פה חוק../images/Emo175.gif לא כתוב אתה לא עונה במקומי. לא להעלב. רק לי מותר לענות במקום אחרים.
תישמע חבוב, ייש פה חוק../images/Emo175.gif לא כתוב אתה לא עונה במקומי. לא להעלב. רק לי מותר לענות במקום אחרים.
T TAMNUNA2 New member 6/9/03 #36 ../images/Emo110.gifקסם בגן הדסה...נסיעה טובה זהו הפורום ממש בפגרה...תרתי משמע... אה? חזרי אלינו אבל מהר!!!! ובשלום. נונה דניאלההההההההההההההההההההההההההההה מתגעגעת אליך את יודעת???????????
../images/Emo110.gifקסם בגן הדסה...נסיעה טובה זהו הפורום ממש בפגרה...תרתי משמע... אה? חזרי אלינו אבל מהר!!!! ובשלום. נונה דניאלההההההההההההההההההההההההההההה מתגעגעת אליך את יודעת???????????
פ פורפור אנטר 22 New member 6/9/03 #43 קסם, בתי טסה מחר עם החבר שלה לתורכיה לכמה ימים, כך שיש לי מי שיביא לי ... לכן לא אטריד אותך הפעם
ה ה ר ו ז נ ת New member 6/9/03 #19 בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif יום חדש הפציע והגשם המיוחל לא הגיע ורק כמה טיפות שאת החלונות מלכלכות קצת בחום ירידה ואולי זו ירידה לצורך עליה אין אף ענן בשמיים וכדאי לים ללכת לקפוץ למים וצמרות העצים מחכים וגם הגינה צמאה ויוק אחרי ההודעה כי הסתיו הגיע שום דבר לא הופיע.....
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif יום חדש הפציע והגשם המיוחל לא הגיע ורק כמה טיפות שאת החלונות מלכלכות קצת בחום ירידה ואולי זו ירידה לצורך עליה אין אף ענן בשמיים וכדאי לים ללכת לקפוץ למים וצמרות העצים מחכים וגם הגינה צמאה ויוק אחרי ההודעה כי הסתיו הגיע שום דבר לא הופיע.....
ש שרונהה New member 6/9/03 #21 בוקר נהדר../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif אני פה..... מה שלומכם?
פ פורפור אנטר 22 New member 6/9/03 #25 שלומי מצויין, ואת?שרונוש? ../images/Emo24.gif שמתי לב שאת נכנסת הרבה פחות לפורום ופורום לילה נעלם בכלל, ואיפה כל התמונות המצחיקות שהיית מביאה?
שלומי מצויין, ואת?שרונוש? ../images/Emo24.gif שמתי לב שאת נכנסת הרבה פחות לפורום ופורום לילה נעלם בכלל, ואיפה כל התמונות המצחיקות שהיית מביאה?
ש שרונהה New member 6/9/03 #27 פורפור ../images/Emo24.gif מאז שהמחשב שלי קרס, הלכו איתו כל התמונות..... אבל אני כאן, לא הלכתי לשום מקום... ומפטיחה לך שתראי אותי יותר ויותר.... פורום לילה ישוב לפעול בחורף
פורפור ../images/Emo24.gif מאז שהמחשב שלי קרס, הלכו איתו כל התמונות..... אבל אני כאן, לא הלכתי לשום מקום... ומפטיחה לך שתראי אותי יותר ויותר.... פורום לילה ישוב לפעול בחורף
M maxima New member 6/9/03 #24 בוקר אור רוזנת........../images/Emo13.gif לא הגשם מבשר את בוא הסתיו אלה הם הנחליאלי ופרחי החצב הלחות שירדה והרוחות ששינו כיוון
בוקר אור רוזנת........../images/Emo13.gif לא הגשם מבשר את בוא הסתיו אלה הם הנחליאלי ופרחי החצב הלחות שירדה והרוחות ששינו כיוון