בוקר טוב ושבת שלום. נסיונות ראשונים קודם כל, שרשרת וצמיד סרוגים
H hoch New member 28/1/06 #3 ובאותה הזדמנות, כמה שדרוגים קטנים לחדר השינה שלנו. קודם כל ארונית טלויזיה שהיתה גם עייפה וגם חומה משעממת
ובאותה הזדמנות, כמה שדרוגים קטנים לחדר השינה שלנו. קודם כל ארונית טלויזיה שהיתה גם עייפה וגם חומה משעממת
א אלפי החדשה New member 29/1/06 #29 ../images/Emo41.gifבכל מקרה אהבתי את השדרוג../images/Emo41.gif נראה ממש-ממש יפה
ל לורני New member 29/1/06 #30 הכל כ"כ יפה, עד ש... נתת לי חשק - כל החדר שלי מעץ דובדבן אבל צבע דובדבן "נועז" . אשמח להצעות לשידה, ארון ואולי גם איזו דוגמא בקיר . שבוע טוב
הכל כ"כ יפה, עד ש... נתת לי חשק - כל החדר שלי מעץ דובדבן אבל צבע דובדבן "נועז" . אשמח להצעות לשידה, ארון ואולי גם איזו דוגמא בקיר . שבוע טוב
H hoch New member 28/1/06 #8 ועוד כלי אחד מפימו שהייתי רוצה לדעת מה אתן/ם חושבות/ים עליו. אני בעצמי מנסה להחליט מה אני חושבת עליו. נעשה מסופי הגלילים מתוך כוונה לסיים אותם. תודה על תשומת לבכם ושתב שלום
ועוד כלי אחד מפימו שהייתי רוצה לדעת מה אתן/ם חושבות/ים עליו. אני בעצמי מנסה להחליט מה אני חושבת עליו. נעשה מסופי הגלילים מתוך כוונה לסיים אותם. תודה על תשומת לבכם ושתב שלום
א איולי New member 28/1/06 #9 ../images/Emo45.gifהשידרוגים והאהיל מקסימים! כל הכבוד! רומנטי ונעים! קערת הפימו חשוכה קצת כדי להביע דיעה
../images/Emo45.gifהשידרוגים והאהיל מקסימים! כל הכבוד! רומנטי ונעים! קערת הפימו חשוכה קצת כדי להביע דיעה
T timatibo New member 28/1/06 #14 אחלה שידרוג עשית לחדש שינה... האהיל במיוחד! עכשיו צריך מצעים תואמים לקו הרומנטי הזה....והסט הסרוג-מוצלח מאד!
אחלה שידרוג עשית לחדש שינה... האהיל במיוחד! עכשיו צריך מצעים תואמים לקו הרומנטי הזה....והסט הסרוג-מוצלח מאד!
ח חולמת בצבעים New member 29/1/06 #33 יופי של כלי!!../images/Emo20.gif חבל שתמונה קצת כהה השדרוגים שלך נהדרים וגם הסרוגים. פינת העצה הקטנה: שוה לחתוך את הצילום לנושא העיקרי ולצמצם רקע מיותר.
יופי של כלי!!../images/Emo20.gif חבל שתמונה קצת כהה השדרוגים שלך נהדרים וגם הסרוגים. פינת העצה הקטנה: שוה לחתוך את הצילום לנושא העיקרי ולצמצם רקע מיותר.