בוקר טוב ושבוע נפלא

מאיה113

New member
בוקר טוב ושבוע נפלא ../images/Emo140.gif

אורלי כל הלילה היית איתי..שולחת קרן של אהבה.
ליאתוש מצחיקולה...א-אוהל ב-זה בית ג-זה גמל גדול.. איך את מצליחה כל פעם לעשות לי כאב בטן מרוב צחוק.
שרון איפה את???בוקר טוב בלי פירוט משהו...
מגי יקירתי נו,מה נהיה עם המסנג'ר???
ולכל האורחים הנכבדים בוקר טוב ושבוע מצויין. אוהבת מאיה.

matal girl

New member
מאיה יקירתי המופלאה../images/Emo13.gif

אולי בגלל זה היו לי חלומות מוזרים של מאבקים עלי. רצו לקחת אותי
אין עלייך. את נהדרת!!!!!

מאיה113

New member
אורלי../images/Emo24.gifשל ../images/Emo99.gif

מי יקח אותך מי??? יהיה לו עסק איתי.....

dafi54

New member
מאיה../images/Emo24.gifאיזה מרץ על הבוקר

בכל פעם מחדש אני מופתעת משמחת החיים והאופטימיות שבתוכך. נפלא לקרוא בכל פעם מחדש את שפע האהבה שאת מעריפה על כולם. את מעניקה אהבה ומקבלת כיפליים מכולם. מחזירה לך טיפה בים ממה שאת ראוייה לו. חיים יפים אור ואהבה בכל אשר תיפני
דפנה

מאיה113

New member
דפנה מתוקה ../images/Emo24.gif

עם המלאכיות שיש פה אין סיכוי שאהיה בלי מרץ ואופטימיות... ולך הטיפה ששלחת לי אני מחזירה לך בגלים של אהבה ושלווה. אוהבת מאיה.

צ ל י ל 8

New member
מאיה, חשבת פעם לכתוב שירה ../images/Emo35.gif

בחחי.. איזה דימויים יש לך. איזו נתינה. אני מתפעמת בכל פעם מחדש על החיוניות שבך. הלוואי עלי חצי

מאיה113

New member
צלילוש מה גם את מהמכשפופות ../images/Emo57.gif

המקסימות...חחחח שנים כתבתי שירה למגירה... יום אחד לקחתי הכל ועשיתי מדורה......חחחחחחחח כי שירה מטבעה עצובה ככה יוצאות המילים הכי טובות...חחחחח ואני..לא בא לי להיות עצובה... אוהבת מאיה.

צ ל י ל 8

New member
יא.. מאיה... פתאום שמתי ../images/Emo23.gif ש...

התחלת להשתמש באייקונים של תפוז

מאיה113

New member
צלילוש עכשיו שמת לב ../images/Emo6.gif רק שאני

לא מתקרבת ל"מסמיק"... חחחחחחחחחחחחחחחחח

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo46.gif הוא לא מסמיק, הוא כועס ../images/Emo6.gif

מאווווווווד כועס... חחח..
אם כבר... זה מסמיק......
ואני אוהבת אותך הכי

dafi54

New member
מאיה../images/Emo140.gif

הצלחת להדביק את כולנו כאן בעליזות שלך. לעצם עניין הכתיבה, אני מצטרפת לכל המעודדות שעליך להתחיל לעלות על הכתב, ולא רק כאן את שמחת החיים שלך. למילים יש כוח, השירה במהותה נועדה לגעת בנשמה ולחלוטין איננה בעלת קונטציה עצובה. כל אדם לוקח את מילות השיר למקום שהוא רוצה אחד יבכה משיר והשני יחייך באושר. יש לך דרך מיוחדת לומר דברים, השתמשי בכלי זה ובפעם הבאה לפני שתשקלי לעשות מהם "ל"ג בעומר" תעבירי אותם לקריאה לאדם אהוב שללא ספק יהיה אובייקטיבי. אנחנו נוטות להיות מאד ביקורתיות לעצמנו.....אל תשכחי זאת. ושלעולם לא תהיי עצובה...באהבה דפנה

מאיה113

New member
דפנה ../images/Emo24.gifהמון תודה על

מילים כה חמות שמרגישים שיוצאות מהלב. ואם אני עצובה לרגע בוףףףףףףףףףףףףף המלאכיות מגרשות... ואני מאלה שלמדתי לדלג...מהר ככל האפשר מקסימום שעה עצבות ויאללה קישטה מכאן.. אוהבת מאיה.

מאיה113

New member
מי עצובה אין צאנ'ס..גירשנו אורלי|חי

יחד ניצחנו את העולם תראי כמה נפלא הכוכב שלך מחייך מאתמול. והשמש מברכת אותך כל יום. אוהבת מאיה.

למעלה