בוקר טוב ושבוע נפלא לכולם

betya

New member
בוקר טוב ושבוע נפלא לכולם ../images/Emo6.gif

מצורף קובץ על בעייה אחת לפחות שאין לנו
היי טוויטי, האם תוכלי ללמד אותי איך אפשר להעביר לינקים במקום להעתיק את דף האיטרנט למחשב ואז לצרף אותו כקובץ? שבוע טוב

TWEETY =^.^=

New member
לא הצלחתי להיכנס ללינק המצורף../images/Emo7.gif

איך מכניסים לינקים פשוט מאוד
לחצן ימני על הכתובת למעלה את עושה קופי. ופה,,,ברובליקה של כתובות אינטרנט נלוות את עושה, PAST במקום של הכתובת (רצוי למחוק תחילה את מה שכתוב שם - http://)ורק אז לעשות PAST ואז במקום של התאור, המממממ כמובן תאור כלשהו וזהו. ב ה צ ל ח ה נסי לשרשר להודעה הזו, את הכתובת מחדש, נסי עד שתצליחי ומחר מבחן
סתאםםםם.

betya

New member
קיבלתי הודעה של קובץ גדול מידי ../images/Emo5.gif

אני מנסה שוב

TWEETY =^.^=

New member
הידד, מגיע לך ../images/Emo106.gif ../images/Emo6.gif

כתבה מגניבה, אני הולכת להכניס אותה ללינקים שלנו תחת השם קוריוזים לטובתינו

betya

New member
נכנסתי לצ´ט

אני מודה, בפעם הראשונה. חשבתי שאפגוש אתכם שם, ובודאי משוחחות עם טוויטי או משהו כזה, ונדהמתי, מיד התנפלו עלי כל מיני שמטת כמו "ערום במשרד" או "חם משהוא" עם שאלות בת כמה את ו- יש סיפוק?, ואני לתומי נכנסתי לחדר של חד הוריות מבחירה ולא לאיזה חדר סקס. מה קורה פה????? כולם השתגעו?? מה הם מחפשים בחדר שלנו?? חד הוריות עושות להם את זה?

דמלזה

New member
נו, הגברבר המצוי :)

הם כנראה בטוחים שאנחנו חד הוריות מבחירה רק כי עדיין לא פגשנו *אותם* :) או שכנראה אנחנו כ"כ נואשות מהטיפולים או משהו שרק זיון (סליחה) עם אדיוט יכול לתת לנו להרגיש הרבה יותר טוב :) נו טוף...

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo131.gif חשוב מאוד ../images/Emo131.gif

בוודאי שמתם
בימים האחרונים שלתפוז יש באג קטן
כותבים הודעה, משקיעים בעריכה וקישוטים, לוחצים שלח, ואין הודעה נכון?? אז ככה,,,אני מקווה שהעניין יסודר מהר, בנתיים אני מציעה לעשות קופי להודעה לפני שמשגרים אותה. אבללללל,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, במידה ושכחתם, לעשות קופי, אל דאגה, כנסו לכרטיס האישי שלכם, וראו איזה פלא, ההודעה שם
אז תעתיקו משם, ושלחו שוב. בהצלחה והמשך שיטוט כייפיייייייי

אושרת@@

New member
בזמן האחרון התפוז חפוז הזה נדפק

לגמרי,,,,,,,ואני חשבתי שהוא פשוט שונא יאמנים לא מצליחה להכנס למסרים שלי לא מצליחה להחליף שם משתמש לא מצליחה לפעמים לשלוח הודעות שאני אמשיך????????????? נא להעביר את המסר לתפוז חפוז ולהודיע להם שאני כבר
בקריזזזזזז

TWEETY =^.^=

New member
לגבי יאמנים, מצטערת אין מה לעשות../images/Emo3.gif

תראי, תעשי קצת נקיון לשנה החדשה , נקי את כל הקבצים הזמנים והוא ישכח שאת יאמנית - מין לבלבל ת´אויב שכזה
ב ה צ ל ח ה

למעלה