בוקר טוב ושאלת יום הורים

נונה1

New member
בוקר טוב ושאלת יום הורים

בשבוע הבא יש לנו יום הורים בבסיס הטירונות של הסגולים והשאלה שלי היא מה מביאים? כמה זמן זה? זרקו לי את זה וברחו לרכבת יסגרו שבת בבסיס. אני בלחץ מתרגשת בחייכם תעזרו לי ספרו לי מה הולך ביום הורים. תודה נונה1

oshiko

New member
תרגיעי ../images/Emo214.gif

מביאים מה שהבחור אוהב. לא צריך להשתגע כי לא מרעיבים אותו בבסיס. יושבים קצת ומפטפטים איתו על דא, ובעיקר על הא. אחר-כך מקבלים שיחת היכרות/מוטיבציה עם הקצין שלו. "הוא הגיע ליחידה הכי טובה בצה"ל, בלה בלה ..." אחר כך תיזכו לראות את המלון חמישה כוכבים ויותר שבו הוא מבלה את לילותיו. זהו פחות או יותר.

נונה1

New member
זה משהו שמגיעים אליו מהבוקר או אחר הצהריים?

ותודה על העידוד נונה1

נונה, בגבעתי חוויה

אחד מבני עשה עם הסגולים טירונות והיה מאוד מרגש. יהיה שם כיבוד קל, תערוכה נחמדה, שיחת מ"פ והכי הכי מרגש (תכיני ממחטות) מפגן יפה מאוד של כל הטירונים עם פצצות עשן וכד'. למרות שאצלי זה היה לפני שנתיים וחצי עדיין זוכרת זאת בהתרגשות. לגבי השעה, בוודאי עוד תקבלי הודעה.

נונה1

New member
תודה תודה תודה

יאללה מתחילה לטחון את הראש מה להכין לחברה' שם מה יעדיפו מהבית יווווווו מלא מחשבות יאללה רעיונות ... נונה1

ע ו מ ר 4

New member
נונה צהריים טובים.

קודם כל חשוב לברר אם הבנים יוצאים...חוזרים אתכם הביתה לאחר יום ההורים. ..ואז התמונה מישתנה. אצלנו...קודם היתה תערוכת אמצעי לחימה...וכו...שיחה לכל ההורים ...ואז חולקנו ליחידות..ולגדודים ונערכו שיחות בנפרד. ורק לאחר כל ההילולה ..הלכנו לחדרים של הילדים לראות אותם....סוף סוף. שתייה תמיד טוב להביא. כעת כבר יש אבטיחים... איזה פשטידה טובה של אמאלה.. ושוב... אם הם חוזרים אתכם..אל תגזימי..כי נכנסים לאוטו...ומקסימום יושבים באיזה מקום נחמד. ואם נשארים אז צופרים לשבת... עוגיותשוקולד ציפס... בראוניז.. חטיפים מתוקים אם מותר. נו.מה שמביאים לילדים....במבה.הרבה במבה. ו...........מצלמה!!! ונסיעה טובה.

סמדר בנ

New member
יש סיכוי

דסה בוקר מאוחר או צהרים כי הבסיס רחוק וצריך לתת לצפוניים זמן להגיע.

rona4020

New member
נונה 1 איז כיף נורא מרגש היום הזה.....

אז באמת כמו שאמרו לך ,צריך לברר אם חוזרים חזרה איתכם הבייתה,אם זה יערך ביום חמישי ,אז רוב הסכויים שכן. אוכל יש שם בכמויות ,הכינו בופה שלא היה מבייש, את הילטון (סתאם)אבל הרבה עוגות ,ושתיה בשפע. אתם תלכו די הרבה ברגל מהחניון לבסיס עצמו,אז לא כדאי לסחוב הרבה. מ צ ל מ ה -----הכי חשוב! וטישיו וקלינקס,עם אלוא ורה וגם בלי. אני מתרגשת בשבילך. בהצלחה.

rona4020

New member
ועוד דבר חשוב

גינס וסניקרס,הולכים הרבה אל השטח אימונים ויושבים על סנדות.

טלאית321

New member
נונה איזה כיף לכם, לבן של ביטלו את יום ההורים

היה מאוד גשום וסוער, הבן שלי התאכזב שביטלו, כמובן גם אנחנו התאכזבנו. כמו שאמרו, מצלמה הכי חשוב וטישיו, לנגב הרבה דמעות
שיהיה לכם בהצלחה

נונה1

New member
עדכון - יום ההורים נדחה ל17.4.אז נקווה שיעבור

הכי טוב שבעולם ותודה לכל העצות והחיזוקים. נונה1

rona4020

New member
נונה 1 אני מקווה בשבילך

שזה נדחה ל17.5. כי אם זה נדחה ל17.4 אז לא צריך לקחת כלום ...לא כדאי בכלל לנסוע...

נונה1

New member
חחחח התבלבלתי הכוונה ל-17.5.07

מרוב התרגשות התבלבלתי חחחחחח

גם אנחנו מתרגשים לקראת יום הורים

יום הורים בגולני הוא גם ב - 17.5.07 , היום הזה אצלנו כולל טקס השבעה שהוא מאוד מרגש, ביקור במגורים של הבנים ,פגישה עם המפקדים הישירים וכמובן הבן חוזר לחמשוש!!!!!!!!!! מה לוקחים ? נראה לי שבעיקר ממתקים , הבנים חוזרים הביתה ולא נראה לי שיש טעם למשהו נוסף. תכיני ממחטות כי הבנתי שזה מה זה מרגש...........

מאקי

New member
משהו שהם אוהבים...

ואם הם חוזרים איתכם אז אחלה. אבטיח .. פירות העונה עוגה שלך פשטידה. משהו שיהיה טעים קליל ובכלל כיפי. בילוי נעים....

למעלה