בוקר טוב וקפוא

בוקר טוב וקפוא../images/Emo186.gif

הבוקר קמתי בהחלטה להישאר מתחת השמיכה. אני אמר לעצמי והתייעץ עם אנוכי: "למה לך לקום?
יש לך רק לשלוח ילדה ליומיים לסוג של מחנה בכפר מנחם ואת צריכה לארוז לה חצי בית.
יש לך רק לשלוח ילד לקייטנה במועדונית של בית הספר.
יש לך רק לרוץ לכספומט וגם בדרך לסופר לקנות עוד כמה דברים שחסרים ברשימת הממתקים והצ'ופרים שהגדולה רוצה לקחת לשם.
יש לך רק ישיבה בתשע וחצי במשרד, עם הנודניק הכי גדול בעולם.
יש לך רק להחזיר את הקטן באחת מהמועדונית ולחזור אחרי זה למשרד.
יש לך רק לצאת מהמשרד בשלוש וחצי כדי לקחת את הקטן לג'ודו בגלל שזה חנוכה והמדריך שינה את השעות.
| יש לך רק לקפוץ להוציא את המעיל האדום מהניקוי היבש.
יש לך רק להחזיר את הקטנצ'יק מהג'ודו אחרי שלושת רבעי שעה.
יש לך רק לחזור לעבודה לעוד שעתיים אחרת תוכלי לתלות את עצמך על ה
בגלל שלא הספקת כלום היום.
יש לך רק לחזור הביתה ולעשות שתי מכונות כביסה, לבשל משהו להערב ואולי למחר, להחזיר טלפון לX,Y,Z שגם ככה חושבים שאת סוציומטית כי אין לך זמן להקדים להם/להן.
יש לך רק לחייך לבעלך כשיגיע הביתה בערב כי למי יש כוח לראות אישה מרוטה אחרי שהוא עבד קשה כל כך כל היום... ועוד.... היד.... נטויה.... אז מה נראה לכם? להישאר מתחת לשמיכה ולחכות שהכול יעבור ממול? חנוכה שמח

תלוי עד כמה....

רחבה המיטה שלך
. את הכל אחרים יכולים לעשות במקומך... חוץ מלשכנע את X,Y,Z שאת לא סוציומטית את חייבת לקום! חבר של קבע

תראי מה מצאתי ב'גוגל'.... ../images/Emo6.gif

אל ועדת האתיקה של משרד הבריאות הגיעה בקשה יוצאת דופן מזוג הורים שילדתם נהרגה בתאונה: לכבוד ועדת האתיקה משרד הבריאות ילדתנו הייתה נערה יפת תואר, ברוכת כישרונות, בעלת אופי נוח וחן רב, היא התחבבה על כל מי שפגש אותה. אין לנו ספק שצירוף התכונות הנדיר שלה לא היה תלוי רק בסביבה שבה גדלה ובחינוך בביתנו, אלא הוא נוצר בעיקר בשל "מזל גנטי" יוצא דופן. הדרך היחידה שעשויה לעזור לנו להתגבר על האבדן הנורא תהיה האפשרות להביא לעולם ילדה זהה לה מבחינה גנטית. ילדה שתיוולד ב"שיטת דולי": החומר הגנטי יילקח מתא בגופה של בתנו המנוחה. אנחנו מקווים שמשרד הבריאות יגלה הבנה לטרגדיה שפקדה אותנו וייעתר לבקשתנו. בכבוד רב, רחל ואבנר גניאל. היה או לא היה?
אותי זה שיעשע
חבר של קבע

LAYL

New member
חחחחחח

אני חייבת להכין לעצמי פעם רשימה של מטלות היום שלי..... לא נראה לי שכדאי לי לראות אותם כתובים שחור על גבי לבן כיוון שאז אני באמת לא אבין איך אני מספיקה לעזאזל הכל..... תקומי...תקומי.... את לא לבד.... כולי הזדהות עצומה...

Night Light

New member
i hear you

ישנתי כל כך שקט וטוב... השעון המעורר צילצל ב-8. הילד עוד ישן, הילדה כרגיל ערה. לחצתי על ה"נודניק" בשעון וניסיתי לחזור לעולם החלומות כשהמצפון המניאק שלי אמר "היי, יש לך היום ראיון עבודה, את זוכרת?" אמרתי לו שאני זוכרת ובכ"ז 10 דקות של שינה לא יהרגו אותי, אבל הוא התעקש לדבר על הדברים שאני צריכה לעשות, כמו לגהץ את החצאית שאני רוצה ללבוש לראיון, לסדר את השיער, להתאפר. הזכרתי לעצמי שאני צריכה גם להאכיל את הילדים לפני שתגיע הבייביסיטר או שהיא תחשוב שאני מזניחה את הילדים שלי (אתמול בערב היא נתנה להם, לפי הנחייתי, לחם עם שוקולד. זה הדבר היחיד שיש בבית שלא צריך לבשל אותו...) בקיצור, 10 דקות נשארתי במיטה אבל לישון עוד קצת לא הצלחתי
יאללה, עוד חצי שעה היא כבר תהיה פה, אני אלך לעשות את ההכנות הנ"ל...

במBי

New member
תשארי מתחת לשמיכה

בשביל מה הכנת רשימה מלכתחילה? חח

נ י ש

New member
אוהה בוקר טוב

חשבתי לעצמי כל הלילה...מה במבה עשתה עם הילד? לקחה אותו לפסיכולוג? לאבחון? הענישה? הרביצה למורה? חחחח אין כמו חיבוק ואהבה..

במBי

New member
בוקר אור ../images/Emo13.gif

האיש חושב שהוא צריך להענש... טרם נפל הפור חחח

נ י ש

New member
מה אמרו חכמינו ז"ל

על צרת רבים?...במקרה הזה רבות חחחח את בטח אוטוטו (ומיד) בישיבה..אז המשך יום נעים ובוקר אור לכולם/ן
.

מיקושה

New member
צ'מעי..את מאורגנת../images/Emo47.gifחחחחחחחח

כשאני קמה.. אני משננת.. יש לך שירותים .. יש לך מים במיחם.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל כך הרבה על הבוקר? אוי ואבוי.. חחחחחחח

למעלה