בוקר טוב וסיפור על חברים

בוקר טוב וסיפור על חברים

מה דעתכם על חברויות? כמות לעומת איכות, בודדים לעומת רבים.

כמה יפה

כמה יפה הסיפור. אומר לך את האמת אני ממש גדלתי על הסיפור הזה. אבי היה מספר לי אותו אין ספור פעמים. לאבי היה המשך - הוא קרא לזה חבר וחצי. כי אח"כ הוא שוח אל הבן לחבר האמיתי שנותן לו מחסה - ואח"כ מכניס אותו כשותף בעסקיו - ולבסוף משיא לו את בתו.

שלום שחרזדה האחת

הסיפור ששלחת הוא תקצירונרונרונקיצורצ'יק של סיפור גדול בהרבה "מעשה אהוב וחצי" - חובה למספרי סיפורים, אחד הסיפורים הגדולים שיש לטעמי. בברכה,

בספר "עושה פלא"

בחנויות לספרי קודש. בנוסף, כתבה פרופ' תמר אלכסנדר ספר הנושא את אותו שם. בברכה,

בספר עושה פלא

הספר עושה פלא הוא ספר מעשיות בעולם היהדות. ספר ישן וטוב. לדעתי, הסיפור הוא של רבי פנחס והוא מתרחש בקושטא. אני מניח שיהיה קשה לאתר אותו בחניות לספרי קודש של היום, כי הספר ישן מאוד. תנסי בחניות יד שנייה, או אצל איתמר לוי מחנות הספרים של איתמר. יש לו חנות בזכרון יעקב ובגבעתיים, אם תרצי אוכל לתת לך הטלפון של איתמר.

לגבירה - אודה לך מאד ..

אם תרשמי את כל הסיפור. אצלי כך רשום., ידוע לך אולי המקור שלו?

הסיפור - מוכנים? ארוך ויש עבודה

שימו לב, יש פטנט חדש ב
והוא נקרא "אלבומים". בינתיים הוא בגרסת בתא (נסיון) אבל אני חונכת את האפשרות שלי להשתמש בו לטובת הסיפור. מקווה שהפטנט יעבוד. הסבר: כשתכנסו לקישור ייפתח דף אלבום וירטואלי עם 14 תמונות שהן סריקות של הסיפור הממוספרות ע"פ סדר. המספרים הנמוכים יותר נמצאים בתחתית הדף. אם אתם רוצים לשמור את הדפים הקליקו על כל תמונה בעכבר ימני ובחרו את האופציה לשמור את התמונה. כך תעבורנה הסריקות למחשב שלכם. כאן האלבום. בברכה,

ברוך מזכיר נשכחות

אוי גבירה יקרה, את לא יודעת מה עשית לי?!? אני גדלתי על הספר הזה. קראתי אותו עד שנקרע כילד דתי, לא כל ספר היה מותר לי, רובם היו אסורים, והספר הזה עשיר באגדות ובסיפורים. ואותו היה מותר לקרוא. שנים ששכחתי ממנו. וכעת הכל מתעורר וחוזר. תודה לכל מי שהתחיל את העניין ועורר את הדבר.

ועוד באותו עניין

ועוד באותו עניין. נזכר כעת בספר מדרשים חביב שנקרא אהבת חיים. שני כרכים, שעוסקים בפרשת השבוע, והפירוש שם עשיר בסיפורים מעניינים ומאלפים. אני זוכר, כיצר הייתי מדלג על המדרש וההסבר הדתי ומחפש את הסיפורים בלבד, כך היו עוברות עלי שבתות שלמות, כשלצאת החוצה אסור לנו, כי בחוץ "משתולל החטא ליד כל פתח" ולקרוא ספרות לא דתית אסור - אז הייתי קורא בפרשת השבוע ושם הייתי מוצא את הסיפורים שלי. אז תזכרו אהבת חיים (שני כרכים).

למעלה