בוקר טוב ונעים להתחלת שבוע

emmy5

New member
החום עולה לנו בראש, יש מקומות שיורד שלג

ציקימינגו,אתה גם משורר,יפה מאוד חברים שלי מצפון אמריקה וקנדה כתבו לי שיורד אצלם שלג.. ולנו חם...חיפה בכלל עושה תחרות עם אילת.. אני חפשתי ליTOMBE LA NEIGE יורד שלג ,לא אצלנו לפחות בשיר ,מתגעגעת לשלג אני יודעת שלא כל כך מעניין אותכם שירים, מזל שאפשר לעבור על זה ... בוקר טוב לכולם
 

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב, שבוע טוב../images/Emo140.gif

ראיתם מאסטר שף אתמול? הפעם הסכמתי עם השופטים לגמרי....מה חשב לעצמו האיציק הזה... לאכול סטק-טרטר (שזה בשר חי) על תמונת גוף של אישה??? זה הגעיל את השופטים, בצדק!! ואייל שני הצחיק אותי... היא לא מקשיבה לדג!!! היי
הלו!!! הדג
מת מזמן... תגידו מישהו יודע מה עושים עם פטריות קמהין?? עולה 1000 ש"ח לק"ג, אף אחד לא בחר בהן למרות שייבאו אותם מצרפת במיוחד לתכנית....
 

mati40

New member
ראיתי פעם רטאשונה ונהניתי מכל רגע../images/Emo238.gif

מצדיע לכל המתחרים על הבישול ועל ראיונות התבשיל וגם לבשל בזמן כה קצר עם מתח נוראי עבורם לדעתי אייל שני מחזיק את התכניות על תאוריו לגבי כל ירק או דג אהבתי יום טוב
 
צהריים טובים , גם אני רואה את

מאסטר שף, פטרית הקמהין מוסיפים חתיכה קטנה ,זה מאוד דומיננתי , למרק פטריות , לאומלטים, לקיש פטריות ועוד כיד הדמיון, למשל אני עשיתי היום מרק עדשים כתומים עם גבעולי מנגולד , חופן בשר טחון, שורש ותבלינים ! לו היה לי חתיכה פטרית קמהין , הייתי מוסיפה לטעם, גם ככה יצא 10 בעיני. אח"כ אנ י מרסקת הכל ! את עלי המנגולד אני חותכת לחתיכות , ומבשלת המיץ עגבניות ותבלינים ובסוף שמה ביצה טריה, ונותנת לזה להתקשות מעט. מחר יש לי את הנכדה ואבא שלה לצהריים, הנכדה בדיאטת חלבונים ! עושה גם כדורי בשר במיץ עגבניות, שימו לב ! בזמן האחרון נהייתי ממש בשלנית !!! חה חה חה !!! הייתי בסופר פארם להחליף אץ הכדורים, בלי שום בעיות הם החליפו לי, רק ביקשו שאכתוב בדיוק מה הבעיה שלי עם הכדורים , בסוף לקחתי של סולגר ! זו חב' יותר רצינית !!!
 

יוליקה

Member
מנהל
לאה, יש לך מזל שהסכימו לקבל חזרה

כי אני יודעת שבכל בית מרקחת יש לשט שאומר שאין החלפת תרופות. בענין מוצרי LIFE של הסופר פארם זה בדיוק כמו המוצרים שיש במגה שהם מתוצרת מגה... גם הסופרפארם וגם מגה מנסים לשווק מוצרים תחת שם הפירמה שלהם גם לסופרסל יש מוצרים שלהם... המוצרים זהים לתוצרת של החברות ניתן לראות בפרטים בקטן מי המייצר האמיתי - זה בדרך כלל זול יותר מהחברה המייצרת.
 
יוליקה, היום אם אני קונה מוצר

כל שהוא ואני לא מרוצה מסיבה מסויימת , חייבים להחליף לי אותו , תרופות שהרופאים רושמים לא ניתן להחלפה, אבל את הכדורים קניתי בכסף מלא ! על הקופסא לא היה כתוב שזה תוצרת הדס, אפילו לא באותיות קטנות !! הדין שלו כמו כל מוצר שקונים ולא מרוצים ניתן להחזיר/ להחלפה , במקרה זה לפי דעתי המוצר היה פגום, הם מחזירים את המוצר למפעל שמשווק אותו, הם לא מפסידים !
 

deebeebee

New member
איציק פלצן גדול

מנסה להרשים את השופטים עם "יצירות מיוחדות." כמהין- מעולם לא ראיתי חי ומעולם לא אכלתי. סמדר הבינה סופסוף שהעובדה שהיא יודעת לבשל 3 תבשילי-קוסקוס, מפרום וחריימה, לא תביא לה את התואר, והחלה קצת להשקיע בדברים שהיא לא מכירה. אתמול הלך לה טוב.
 

יוליקה

Member
מנהל
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה שלך

אז אני לא פלצנית...אבל אוהבת להמציא מתכונים ממצרכים שאני מוצאת בבית... כעת אני באמצע היצירה עוף ביין ושמנת עם פטריות... 4 קרעיים חתוכים לשניים 2 כפות שמן זית כ-150 גר' חזה אווז מעושן (במקרה שלי בייקון) חתוך לפיסות קטנות סלסלה של פטריות פורטבלה (זה הפטריות הקטנות שדומות לשמפריון אבל חומות) כוס יין מכל סוג, אני השתמשתי במרלו... אבל אפשר גם יין לבן קופסא של שמנת לבישול השף הלבן כף אבקת מרק בצל כוס מים רותחים ממיסים על אש גבוהה את פיסות המעושן ב-2 כפות שמן הזית. מכניסים את פיסות העוף וצולים מעט בשמן מכל צד. מפזרים אבקת מרק בצל וכוס היין ואת כוס המים הרותחים מעבירים לאש קטנה ומבשלים כ-20 דקות. מפזרים את הפטריות ויוצקים מעל את השמנת מבשלים יחד עוד כ-10 דקות. מגישים עם אורז טעים...כל אחת ושיטות בישול האורז שלה בתיאבון כשזה יהיה מוכן אצרף תמונה.
 

deebeebee

New member
מי שיוצק מעל את השמנת

לא חייב להמיר את הבייקון בחזה אווז מעושן...
 

יוליקה

Member
מנהל
כל מתכון אפשר ל"הכשיר"

במקום שמנת אפשר להשתמש בחלב קוקוס כל אחד בוחר את מה שמתאים לו הטעם ....3 מזלגות בדרוג מישלן
 
אני בכלל לא דתיה, אבל לא מבשלת

בשר עם דברי חלב !!! גם לא אוכלת דברי חלב אחרי ארוחה בשרית, כי הבשר לוקחת לו כ-6 שעות להתעכל, ודברי חלב הרבה פחות, יוליקה אני מאמינה לך שהיה בטח טעים מאוד ! כי את בשלנית טובה !!! אני מעדיפה חלב קוקוס, או חלב סויה, או שמנת צמחית ! העיקר שיהיה בתיאבון !!!
 

יוליקה

Member
מנהל
לאה, בהחלט מקבלת

לכן נתתי את התחליף לבייקון כאווז מעושן ובמקום שמנת חלב קוקוס... בפסח הכנתי גם עוף עם חלב קוקוס וזה היה מצויין. המרכיב של מרק בצל עם יין ושמנת (או חלב קוקוס) מרכיב מנצח!!
 
יוליקה, בייקון אני אוכלת, אין לי בעיה !

גם אוסו בוקו מעולה, מה שמפריע לי זה העיכול !!! ששם יש לי קצת בעיות !!!
 
בוקר מטולל לכן אני חורז והנה אחד מחיבוריי

מי את יומו ניקה שהיה מאד דלוח מי אותו המתיק על כי היה מלוח מי בתורת הזֶן עיין ושמע את זרטוסטרה מי הלך לו לאונן בקוראו את קמסוטרה מי בכשל מי באון מי בשיר ומי בפרוזה ולמי אחד גאון שר כעת את רוזה רוזה מי את המוות נישק ולשטן מבט היטיב ומי זה ששיקשק ואת מכנסיו הרטיב מי ברעב מי בחרב מי במים מי באש מי עם בוקר מי עם ערב מי מזל עוד מקושש מי ומי מי ומי מי החשיך לי את לילי מי ומי מי ומי מי יאיר לי את יומי. צ'י
 
למעלה