בוקר טוב, ומזל טוב לותיקה

../images/Emo49.gif לשחר../images/Emo65.gif של שיר, יובל, הדר

ומיכל
צרור איחולים לבריאות, אושר, אהבה ונחת.

מיקגאפ

New member
../images/Emo213.gifמזל טוב לבעלי היקר ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

אתה יודע בדיוק מה אני מאחלת לך - המון אושר, בריאות, הצלחה בעבודה, נחת מהברדקיסטים וכמובן שתמשיך להיות הבעל התומך והאוהב שלי והאבא המקסים והאוהב של ילדינו... אוהבת אותך מאד

מיקגאפ

New member
תודה מיכל ../images/Emo140.gif

מודה גם בשמו של שחר כי כרגע אין לו חיבור לאינטרנט בעבודה

hellmans

New member
תודה תודה תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

מודה לכולם על הברכות והאיחולים. ולגבי ה"אין חיבור לאינטרנט בעבודה", אז יש חיבור, רק שהוא כ"כ מהיר שאני יכול לפתוח את הדפדפן ולחזור אחרי 8 שעות ולראות אם הוא עלה בכלל. האמת שזה קשור גם בכך שהמחשב הוא מהמתקדמים בדורו-נכון למאה הקודמת... שוב תודה רבה לכולן. שחר הלמן.

מזל טוב שחר../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

המון בריאות, נחת ואושר ולעוד המון ימי הולדת מאושרים
מאיה

../images/Emo65.gif../images/Emo28.gifמזל טוב לשחר../images/Emo65.gif../images/Emo28.gif

שוב, סליחה על האיחור.... מאחלת לאחד הגברים היותר מדהימים שהכרתי, המון המון אושר מהמשפחה, מהאישה, ומהחיים באופן כללי. מאחלת לך בריאות, עושר כמובן לא יזיק, והגשמה עצמית!

zimi

New member
מזל טוב../images/Emo140.gif

טוב לראות עוד תאומים!!!! שיהיה לך שנה של הרבה בריאות, ושמחה!!! וחלומות מתגשמות!!!

../images/Emo49.gif לותיקה ../images/Emo65.gif

המון אושר, בריאות והגשמה עצמית! שלווה ושקט.

מיקגאפ

New member
גאולה המון מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo79.gif

מאחלת לך המון בריאות ואושר והצלחה בחיים המקצועיים וכמובן המון רגעים יפים ורגועים עם עדי
ובכלל הגשמת כל החלומות.

ותיקה יקרה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מזל טוב לאישה מדהימה ואמא מופלאה. לעוד הרבה שנים של אושר, בריאות, אהבה וסבלנות אין קץ.

ל ../images/Emo150.gif איש מופלא

אחד הבודדים שמשתתפים בפורום הזה. אבא מדהים לילדה, ילד ועוד אחת קטנה וכמובן בעל מדהים (לפחות על פי האישה) שיהיה לך המון
אושר וריאות והנאה ונחת מהילדים

imma4

New member
יומולדת שמח!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

imma4

New member
מזל טוב לותיקה!../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

יומולדת שמח! כל הברכות לאושר ושלווה
בריאות והצלחה

למעלה