בוקר טוב וחמים

גליה0

New member
בוקר טוב וחמים

מה שלום כולם הבוקר, אני מקווה שכולם בריאים או מבריאים אנחנו תיכף נוסעים לריפוי בעיסוק שישיה לכולנו יום נפלא

בוקר טוב

אני מרגישה הבוקר הרבה יותר טוב. ואני מקווה שכולם כך. לתהילה שוב היה היום חום, אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות. אם מאשפזים אותה זה עוזר לשבועיים, ואם לא, זה עוזר ל14 יום... הרופא אומר כן להגיע למיון, אבל לי אין חשק, כי במיון היא רק תופסת עוד מחלות. (חוץ מזה, אני לא משועממת...) בינתיים היא מרגישה טוב, אוכלת ולא בוכה, ולא נראת מאוד חיוורת. אז אפילו לרופא הילדים בינתיים אני לא הולכת (גם שם יש המון מחלות) יום טוב לכולם.

איך בכלל אפשר להשתעמם?

אם את מרגישה שהיא בסדר ויכולה להשאר בבית - תשארו בבית. לרופאים הכי קל לשלוח לבית חולים כך הם מסירים אחריות מעצמם. איך את מרגישה? את בכלל מסוגלת לקחת אותה לבית חולים? מקווה שתרגישו טוב ומהר

שרון123

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

כיף לשמוע שאת מרגישה טוב יותר. אני חס וחלילה לא יכולה להגיד לך מה לעשות, אבל אני אגיד מה אנחנו עושים : גם אצלנו ההוראה היא לאשפז בכל מחלת חום. אחרי כשנתיים שבאמת עשינו את זה, הפסקנו. היום אנחנו מאשפזים אותה רק אם אנחנו לא מצליחים להוריד את החום בבית בעזרת אקמול ואדויל, או אם היא ניראית מאד חלשה ואפטית. אני לא ישנתי כמעט כל הלילה, חמותי הייתה אצלנו, ונתתי לה את הכרית והשמיכה שלי(אני צריכה לקנות שיהיה לאורחים ומשום מה לא מגיעה לעשות את זה). היה לי ממש לא נוח בלי השמיכה והכרית שאני רגילה אליהן, בנוסף שוב כאב לי נורא הגרון, והבטן מתהפכת לי, כניראה מהאנטיביוטיקה. ובנוסף כרגיל הדאגות. נירדמתי רק באיזור 5, וישנתי עד 10, ואז באתי לעבודה...

שירי ל

New member
מה עם להזמין רופא הביתה?

מבינה מאוד את הקושי ללכת למיון, גם אני שוקלת בכובד ראש כל פניה למיון מהסיבה הזו.

1סימה

New member
נראה לי שגם אני

מתחילה לפתח מחלה של אימהות עסוקות, מאוד כואב לי הגרון... ואני בדיוק כמותכם עושה עם זה כלום... ובסוף אנחנו אומרות העיקר הבריאות... אני חושבת שכל הוירוסים רואים כמה אנו חלשות ומנצלים את המצב מה אתן אומרות?

שרון123

New member
ממש ממש כן

מסכימה עם כל מילה. ניזכרתי השבוע כמה פעמים במשפט ששמעתי מרונה (רונאסטל, איפה את באמת? מתגעגעים
) שאמרה שלין קיבלה את מערכת החיסון שלה(של רונה), כי מאז שהיא נולדה, רונה חולה המון. אני מרגישה שהמתח והלחץ של החודשים האחרונים, מאד נותן את אותותיו בגוף שלי. המערכת החיסונית שלי ממש נחלשה והתחרפנה. הייתי חולה המון בחודשים האחרונים. והמחלה של שבוע שעבר שהשכיבה אותי במיטה למשך כמה ימים, בטוח נבעה מחולשה וחסר יכולת של הגוף להתמודד עם המיקרובים.

החום ירד!

והוא כבר 37.7, היא צרחה כל אחר הצהרים, והשכנים שלי חושבים שאני מזניחה אותה.
(כבר פעם שכנה העירה לי שהיא בוכה הרבה) בינתיים לא הלכנו לרופא. אני לא מזמינה רופא הביתה, כי מה הוא יכול להועיל? בדיקות דם הוא לא יעשה, ובבדיקה רגילה לא יכולים למצוא משהו מיוחד. אני כבר מסתובבת כמעט רגיל! אבל משתעלת עדין בלי הפסקה, ומאוד חלשה. תודה לכל המתענינות.

bis fd

New member
שביט בבית../images/Emo4.gif

היה לה כאב ראש בטן וגב בלילה ובמשיך לבוקר חוץ מזה

bis fd

New member
הרגלי והידים בסדר../images/Emo6.gif

עכשיו הכל בסדר
תודה

למעלה